Το viral βίντεο που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ να παίρνει έναν υπνάκο

Την ώρα που συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με πολίτες με θέμα την πανδημία!

Article featured image
Article featured image


H Άνγκελα Μέρκελ έγινε viral τα τελευταία 24ωρα, όχι και για τους πιο σωστούς λόγους. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης με πολίτες με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που έπρεπε να ληφθούν, έτσι ώστε ο κόσμος να ήταν πιο υπέυθυνος, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται να μην μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια της. Και, εντάξει, έχει συμβεί σε όλους μας, αλλά μάλλον η στιγμή δεν ήταν και η πλέον κατάλληλη!

«Όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτόν τον σκοπό. Και τώρα οι νέοι λένε ότι είναι η δική μας σειρά ακόμα», ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας εκ νέου ότι ο εμβολιασμός είναι το πιο σημαντικό «όπλο», για να επιστρέψουμε με ασφάλεια το φθινόπωρο.

Εντούτοις και παρά το ενδιαφέρον θέμα της τηλεδιάσκεψης, η καγκελάριος της Γερμανίας φάνηκε να μην μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, καθώς ο Μορφέας την καλούσε (επίμονα) στην αγκαλιά του. Το στιγμιότυπο, όπως ήταν φυσικό, έγινε viral, ενώ ένα tweet από το Reuters έγραψε: «Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σχεδόν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με πολίτες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ