Η ανακοίνωση του ομίλου Giovani με αφορμή το νέο δημοσίευμα του Al Jazeera

Τι υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος, μετά τη δημοσιοποίηση του νέου βίντεο του Al Jazeerα το περιεχόμενο του οποίου αφορά σε αγοραπωλησίες αγγλικών ομάδων.

Article featured image
Article featured image

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Παρακολουθήσαμε με προβληματισμό το ρεπορτάζ του δικτύου Al Jazeera περί αγοραπωλησιών αγγλικών ποδοσφαιρικών ομάδων, στο οποίο γίνεται λόγος για εμπλοκή του Ομίλου Giovani σε τέτοιας φύσεως δραστηριότητες.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι ούτε ο Όμιλος, ούτε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, αλλά ούτε και οποιοδήποτε στέλεχός του, έχουν ή είχαν ποτέ οποιαδήποτε εμπλοκή με το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Κατηγορηματικά δηλώνουμε επίσης ότι ουδέποτε συνεργαστήκαμε επαγγελματικά ή άλλως πως με οποιοδήποτε από τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ ως μεσάζοντες ομάδων και εξ όσων γνωρίζουμε κανένας πελάτης μας δεν είναι μέτοχος ή στέλεχος σε Αγγλική ομάδα.

Ο Όμιλος υπήρξε πάροχος στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα (ΚΕΠ) σε μία μόνο αίτηση πολιτογράφησης και υπήρξε πωλητής ακινήτων σε μικρό αριθμό αιτητών ΚΕΠ. Οποιαδήποτε αναφορά στο ρεπορτάζ στο όνομα του Ομίλου και στελεχών του είναι ανυπόστατη και βασίζεται σε αναφορές τρίτων. Η επιμονή του δικτύου Al Jazeera να παρουσιάζει τον Όμιλο Giovani και στελέχη του ως τους πρωταγωνιστές του ΚΕΠ είναι άξια απορίας, εφόσον αποδεδειγμένα και αναμφισβήτητα η συμμετοχή του Ομίλου στο ΚΕΠ ως παρόχου αλλά ακόμα και ως κατασκευαστή ακινήτων ήταν περιορισμένη.

Η επιλογή της χρονικής στιγμής αναδημοσίευσης υλικού που λήφθηκε παράνομα το 2019, προκαλεί ερωτηματικά και οδηγεί το κοινό σε μη τεκμηριωμένα συμπεράσματα.


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ