Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με δύο μαγευτικές βραδιές θερινού σινεμά σε boho vibes από Aimerlavie

Boho Film Festival Experience - August 2021

Article featured image
Article featured image

Μια πριβέ εμπειρία για όσους αγαπούν κουλτουριάρικες ταινίες που προκαλούν συζητήσεις, και λατρεύουν αυτές τις εναλλακτικές εμπειρίες που μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας. Γιατί το σινεμά πρέπει να το ζούμε. Και να το μοιραζόμαστε. Με τον κόσμο μας…

Με τη βοήθεια του Cinebur λοιπόν, το Aimerlavie κάνει το σινεμά πιο cool από ποτέ...

11.jpg

Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Αυγούστου η ώρα 19:30, ετοιμαστείτε για δύο αξέχαστες βραδιές, με ένα φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών εναλλακτικού κινηματογράφου κάτω από τα αστέρια, boho διακόσμηση από Aimerlavie, ένα τοπίο γεμάτο με φυτά από Solomou Garden Centre, γευστικό street food από Mango Loco και νόστιμα churros από Churros Amigos! Ένα vintage βανάκι από Vintage Ride θα σας υποδεχτεί στην είσοδο για hippie φωτογραφίες και η Μαριάννα Χαραλάμπους, η οικοδέσποινα της βραδιάς θα σας κεράσει ένα ποτήρι μπλε κρασί ή την σπιτική λεμονάδα της μαμάς. Ακούγεται υπερβολικό? Οι φωτογραφίες από το ‘BOHO FILM FESTIVAL EXPERIENCE’ του Ιουλίου σας δείχνουν ακριβώς τι να περιμένετε.

Επιπρόσθετα, η Μαριάνvα υπόσχεται πως για κάθε αγορά εισιτηρίου, τον Οκτώβριο θα φυτέψει ένα δέντρο, αφού θέλει με το τρόπο της να βοηθήσει το περιβάλλον.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό αγοράστε έγκαιρα το εισιτήριο σας μέσα από την πλατφόρμα του Cinebur.com, αφού μόνο με την αγορά εισιτηρίου θα μάθετε την ακριβής τοποθεσία των πριβέ προβολών.

7.jpg

See you at the movies!

Πληροφορίες: 99126420
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2396049587195867/
Εισητήρια: 20 ευρώ
Πώληση Εισητηρίων: https://www.cinebur.com/shop/p/the-boho-film-experience-2
Διοργανωτής: Aimerlavie Creations and More

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ