Λόγω του σεισμού πέθαναν 1568 κοτόπουλα και έγιναν ζημιές σε καταστήματα

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο που δείχνουν πώς πλήγηκε η Πάφος.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Italo Melo / Pexels


Η ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 3:08 τα ξημερώματα, έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλες τις πόλεις τις Κύπρου.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, από μια υπεραγορά και ένα άλλο κατάστημα στην Πάφο, κατέγραψαν την στιγμή που ο σεισμός των 6,1 βαθμών Ρίχτερ, ταρακούνησε τα ράφια τους και έριξε στο πάτωμα διάφορα προϊόντα.


Τα βίντεο από την υπεραγορά:



Βίντεο από άλλο κατάστημα στην Πάφο:



Πέθαναν 1568 κοτόπουλα

Όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ του το PafosPress, εκτός των ζημιών που έγιναν στα μαγαζιά λόγω του σεισμού, πέθαναν επίσης 1568 κοτόπουλα σε φάρμα στην Καλλέπεια, τα οποία ποδοπατήθηκαν μεταξύ τους λόγω του φόβου τους.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της φάρμας «Chris Loukaides X-Farm», τα κοτόπουλα λόγω του σεισμού πανικοβλήθηκαν και έτρεχαν στις γωνίες του πτηνοτροφείου με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν μεταξύ τους.


Ακολουθούν εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν:

pethamena-kotopoylla-pafos_city.jpg



pethamena-kotopoylla-pafos-2_city.jpg



Σημειώνεται πως ο σεισμός είχε επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, 50 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Πόλης Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 25 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε ολόκληρη την Κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία Πάφου. Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική Μεσόγειο. Μέχρι τις 05:30 έχει σημειωθεί σειρά μη-αισθητών μετασεισμών, με μέγιστο μέγεθος 3.1 στην κλίμακα Ρίχτερ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ