Υπάλληλοι εστιατορίου ντυμένοι Power Rangers έσωσαν μια γυναίκα που κινδύνευε

Μια χρήστης του Twitter περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το τρομακτικό και συνάμα σουρεάλ σκηνικό.

Article featured image
Article featured image


Το προσωπικό του «NōKA Ramen» στο Όκλαντ μετατράπηκε σε πραγματικούς μαχητές του εγκλήματος, όταν μια γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια μπήκε στο κατάστημά τους την περασμένη Παρασκευή καθώς οι εργαζόμενοι ήταν ντυμένοι με κοστούμια Power Rangers.

Το προσωπικό του εστιατορίου ήταν ντυμένο σαν τους αγαπημένους υπερήρωες επειδή σερβίρει ένα κοκτέιλ που ονομάζεται «The Noka Ranger».

noka-rangers-cocktail_city.jpg



Μια χρήστης του Twitter δημοσίευσε ένα thread περιγράφοντας πώς εκτυλίχθηκε το τρομακτικό -και ελαφρώς σουρεάλ- σκηνικό.



«Συνέβη κάτι τρελό καθώς έτρωγα δείπνο απόψε», έγραψε η χρήστης στο αρχικό της tweet. «Βρίσκομαι σε ένα κατάστημα ramen που ανήκει σε Ταϊλανδούς στο Όκλαντ, οι οποίοι είναι ντυμένοι σαν power rangers και μια γυναίκα μπήκε ορμητικά μέσα λέγοντας ότι δεν ήταν ασφαλής και στη συνέχεια ένας άντρας μπήκε τρέχοντας πίσω της και της έκανε κεφαλοκλείδωμα».

«Όταν η γυναίκα είχε πει ότι δεν ήταν ασφαλής και δεν ήθελε να πάει σπίτι με τον άντρα που την έπνιγε, ο μαύρος power ranger (ο διευθυντής) και ο κίτρινος power ranger του είπαν να φύγει», αναφέρει το tweet. «Εκείνος τους επιτέθηκε και τότε ήταν που όλοι οι power rangers φώναξαν, "Huey!"».

Η υπάλληλος που ήταν ντυμένος ως ο κίτρινος Ranger μπλόκαρε τη γροθιά από τον άνδρα, καθώς οι υπόλοιποι υπάλληλοι βοήθησαν τη γυναίκα να κρυφτεί στην κουζίνα τους.

Καθώς ο άνδρας άρχισε να χρησιμοποιεί ρατσιστικές βρισιές και προσπάθησε να ακολουθήσει τη γυναίκα στην κουζίνα, ο κίτρινος τον εμπόδισε ξανά, πιάνοντας τον άνδρα από το γιακά και τον απομάκρυνε από την εγκατάσταση.

Στη συνέχεια, η χρήστης του Twitter έγραψε ότι προσπάθησαν «να καλέσουν την αστυνομία» και σημείωσε ότι πολλοί μέσα στο εστιατόριο «έτρεμαν και έκλαιγαν». Αυτό ώθησε την οικοδέσποινα - γνωστή και ως ροζ Ranger - να πει στους πελάτες ότι το φαγητό τους ήταν δωρεάν!



Όμως το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η χρήστης του Twitter εξήγησε ότι ο άνδρας έριχνε στα παράθυρα καρέκλες, παιδικά καθίσματα, μέχρι και αλατοπίπερα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να επιστρέψει στο εσωτερικό του εστιατορίου με ένα άλλο άτομο, αλλά το ζευγάρι εμποδίστηκε από το προσωπικό, το οποίο κλείδωσε τους δύο άνδρες έξω.

Η χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε αργότερα ότι η αστυνομία έφτασε τελικά στο εστιατόριο και ένας από τους υπαλλήλους είπε στις αρχές ότι ο άνδρας άρχισε τώρα άλλο καυγά στην αποβάθρα.

«Ευχαριστώ όλους τους Power Rangers για τον χρόνο τους», ολοκλήρωσε στο thread η χρήστης του Twitter, προσθέτοντας: «Το φαγητό στο Noka Ramen ήταν εξαιρετικό».

Ως απάντηση στο άγριο περιστατικό, η «NōKA Ramen» μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram μια μέρα μετά, η οποία περιείχε μια φωτογραφία μελών του προσωπικού με τα κοστούμια Power Rangers.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ