Γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου αλλά το δαχτυλίδι έπεσε μέσα στο νερό

Ο επίδοξος γαμπρός πήδηξε στο νερό χωρίς δεύτερη σκέψη για να το ανασύρει.

Article featured image
Article featured image


Απρόσμενη τροπή έλαβε μία πρόταση γάμου στη Φλόριντα όταν το δαχτυλίδι έπεσε στο νερό και ο γαμπρός χρειάστηκε να πηδήξει μέσα στη θάλασσα για να το ανασύρει.

Ο Scott Clyne είχε προετοιμάσει μία ρομαντική πρόταση γάμου, για την αγαπημένη του Suzie Tucker, πάνω σε ένα σκάφος, με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Τη στιγμή που γονάτισε μπροστά της και έβγαλε το κουτάκι με το κόσμημα για να της το προσφέρει, εκείνο έφυγε από τα χέρια του και έπεσε μέσα στο νερό, με τον επίδοξο γαμπρό να το ακολουθεί χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του είχε σκάσει στα γέλια.

Όπως είπε ο άνδρας, το κουτάκι έπεσε στη θάλασσα επειδή πιάστηκε στην τσέπη του παντελονιού του και μετά γλίστρησε από τα χέρια του.



Φίλος του Clyne, ο οποίο επέβαινε επίσης στο σκάφος, κατέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και πήρε το κουτάκι από το χέρι του φίλου μέχρι εκείνος να καταφέρει να επιβιβαστεί ξανά.

Παρόλο που πλέον ήταν βρεγμένος, ο 35χρονος διατήρησε την καλή του διάθεση, γονάτισε ξανά, αυτή τη φορά πιο προσεκτικός και έκανε την πρόταση γάμου καθώς πρέπει, με τη σύντροφό του να του λέει το «ναι», καθώς ακόμα γελούσε.

«Είναι 100% αληθινό περιστατικό. 100% η τύχη μου. 100% δεν θα το ξεχάσω ποτέ», έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media. Αργότερα, μάλιστα, άλλαξε την εικόνα προφίλ του και έβαλε ένα καρέ από τη στιγμή που βουτάει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ