Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Πόλεως Χρυσοχούς έκανε μια μαγευτική έναρξη

Από το Σάββατο άνοιξε τις (χριστουγεννιάτικες) πόρτες του για το κοινό!

Article featured image
Article featured image

Πλήθος κόσμου από όλες τις πόλεις υποδέχτηκε τον Άγιο Βασίλη που κατέφθασε θεαματικά συνοδευόμενος από ψαρόβαρκες, speed boats και jet ski και αγκυροβόλησε στο λιμανάκι Λατσιού το Σάββατο 26.11.2022 στις 15.30 το απόγευμα.

Με τον σάκο του γεμάτο, πρόσφερε δώρα απλόχερα στους μικρούς του φίλους. Ακολούθως επιβιβάστηκε στο έλκηθρό του και μαζί με τον Ρούντολφ συνάντησε τα ξωτικά, τον ξυλοπόδαρο, τις μαζορέτες Λεμεσού, μαθητές και σχολές χορού όπου παρέλασαν πανηγυρικά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πάφου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Τελικός προορισμός του το Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε στην πλατεία του Δήμου όπου και έτυχαν θερμής υποδοχής από πλειάδα κόσμου.

χχχχχχ.jpg


Στη συνέχεια έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο κ. Γιώτη Παπαχριστοφή και από την Εκπρόσωπο του Υφυπουργείου Τουρισμού κα Νικολέττα Πάφιτου στην εντυπωσιακά στολισμένη πλατεία. Η έναρξη ολοκληρώθηκε με κάλαντα και τραγούδια της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Πάφου καθώς και τη δυναμική εμφάνιση του Δήμου Μπέκε που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Ξύλινα σπιτάκια με τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα λειτούργησαν, καλωσόρισαν ντόπιους και ξένους επισκέπτες και πρόσφεραν μοναδικές εμπειρίες και γιορτινά γαστρονομικά ταξίδια.

χχχχ.jpg

χχ.jpgΟι εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται δυναμικά και υπόσχονται να μας προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία, ξεναγήσεις σε μουσεία, βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας κ.ά.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη σελίδα και στο Facebook του Δήμου.

Ώρες Λειτουργίας Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Σαββατοκύριακα και Αργίες: 10:00 – 21:00

Καθημερινές: 10:00 – 18:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ