Μεθυσμένη ομάδα επιβατών έκανε ένα χαοτικό πάρτι σε πτήση με προορισμό την Ίμπιζα

Οι μεθυσμένοι επιβάτες έπαιζαν δυνατή μουσική και τις τρεις ώρες που βρίσκονταν στον αέρα, χτυπούσαν το ταβάνι του αεροσκάφους και παρενόχλησαν μια νεαρή γυναίκα.

Article featured image
Article featured image


Οργισμένοι οι επιβάτες πτήσης από το Εδιμβούργο στην Ίμπιζα, αφού άλλοι μεθυσμένοι επιβάτες έπαιζαν δυνατή μουσική και τις τρεις ώρες που βρίσκονταν στον αέρα, χτυπούσαν το ταβάνι του αεροσκάφους και παρενόχλησαν μια νεαρή γυναίκα.

Στο εξοργιστικό βίντεο φαίνονται οι μεθυσμένοι νεαροί να προκαλούσαν χάος μέσα στο αεροπλάνο, αδιαφορώντας εντελώς για τους άλλους επιβάτες και παραβλέποντας κάθε κανονισμό.

Μπορεί όσοι συμμετείχαν στο εν λόγω παραλήρημα, να το διασκέδασαν με τη ψυχή τους, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό άφησε άφωνο και εξαγριωμένο ηλικιωμένο ζευγάρι Σκωτσέζων, το οποίο παρακολουθούσε καθηλωμένο και έντρομο το συμβάν.

Το ζευγάρι έχει τώρα καταφερθεί εναντίον της αεροπορικής εταιρίας επειδή δεν κατάφερε να ελέγξει τους ταραξίες και επειδή απάντησε με «αντιγραφή και επικόλληση» στην επίσημη καταγγελία τους - ένα μήνα μετά την παραλαβή της.

Στο βίντεο που προέκυψε, η θορυβώδης ομάδα επιβατών φαίνεται να διασκεδάζει στον διάδρομο, καθώς έπαιζαν δυνατή μουσική από ένα μεγάφωνο, ενώ έπιναν από ένα μπουκάλι βότκα. Ένας από τους επιβάτες φαίνεται να σηκώνει το μεγάφωνο πάνω από το κεφάλι του. Άλλοι χόρευαν γύρω από δύο αεροσυνοδούς στον διάδρομο, οι οποίοι σέρβιραν ποτά και φαγητό σε άλλους επιβάτες.

Η 55χρονη γυναίκα διηγήθηκε πώς ο σύζυγός της, 58 ετών, ο οποίος πάσχει από καρδιακή πάθηση, δέχτηκε κατά την επιστροφή του από την τουαλέτα επίθεση από έναν μεθυσμένο νεαρό, ο οποίος τον χτύπησε στο χέρι πριν κάνει μια αγενή χειρονομία.

Άλλοι επιβάτες στην πτήση φέρονται επίσης να δέχθηκαν λεκτική βία και παρενόχληση από τα μέλη της ομάδας.

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας δεν μπόρεσε να ηρεμήσει την κατάσταση ενώ κάποια στιγμή μια γυναίκα επιβάτις χρειάστηκε να σπρώξει βίαια έναν νεαρό από κοντά της, αφού αρνήθηκε να την αφήσει στην ησυχία της.




Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ