Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε (εν πτήσει) αεροπλάνο

Οι συνεπιβάτες που δεν θα ήθελες ποτέ σε πτήση. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Θερμόαιμους επιβάτες που πιάστηκαν στα χέρια την ώρα της πτήσης, κλήθηκαν να χωρίσουν αεροσυνοδοί τής Thai Airways, σε δρομολόγιο από την Μπαγκονγκ στην Καλκούτα, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral, φαίνονται κάποιοι επιβάτες να χαστουκίζουν έναν άνδρα πολλές φορές. Ο καβγάς ξεκίνησε για άγνωστη αιτία. Αρχικά, δύο άνδρες τσακώνονται φραστικά. Ένας από τους άνδρες ακούγεται να λέει «κάτσε ήσυχα», ενώ ο άλλος λέει «άσε κάτω το χέρι σου». Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ωστόσο, η λεκτική διαμάχη εξελίχθηκε σε σωματική και ο ένας άρχισε να χαστουκίζει τον άλλον επιθετικά.



Ο άντρας (αυτός που δέρνει) πρώτα βγάζει τα γυαλιά του και ξεκινά να χτυπά τον άλλον επιβάτη, ενώ στο «έργο» του τον «βοηθούν» και οι φίλοι του. Ο άλλος επιβάτης φαίνεται να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες του αεροπλάνου φωνάζουν στον πρώτο άνδρα να σταματήσει να χτυπάει τον άτυχο επιβάτη.

Από την αρχή του καβγά, μια αεροσυνοδός προσπαθεί να ηρεμήσει τον οξύθυμο επιβάτη και να προλάβει τα χειρότερα. Μόλις όμως, αρχίζει το ξύλο απομακρύνεται, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει με μία συνάδελφό της για να χωρίσουν τους επιβάτες.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν τον οξύθυμο άνδρα στο βίντεο λέγοντας ότι τέτοιοι επιβάτες πρέπει να μπαίνουν σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων.

Άλλοι αναρωτήθηκαν επίσης πώς θα μπορούσε κάποιος να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο σε μια πτήση, ενώ κάποιοι είπαν ότι «λυπούνται» τα πληρώματα καμπίνας που πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ