Ο Axl Rose δεν θα ξαναπετάξει το μικρόφωνο στο πλήθος μετά από αυτό το συμβάν

Θα σταματήσει να εκτελεί το σήμα κατατεθέν του φινάλε των Guns n Roses «για το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας».

Article featured image
Article featured image


Ο frontman των Guns N' Roses, Axl Rose, είπε ότι δεν θα πετάει πλέον το μικρόφωνό του στο πλήθος στο τέλος των συναυλιών, αφού μια γυναίκα χτυπήθηκε, αφήνοντάς την αιμόφυρτη και μελανιασμένη.

Ο ροκ σταρ είπε ότι θα σταματήσει να εκτελεί το σήμα κατατεθέν του φινάλε «για το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας», μετά το περιστατικό στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Η θαυμάστρια Rebecca Howe χτυπήθηκε από το μικρόφωνο στη γέφυρα της μύτης της μετά το τελευταίο τραγούδι του συγκροτήματος, «Paradise City».

Πλάνα από τη συναυλία δείχνουν τη στιγμή που ο 60χρονος τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο στο κοινό πριν πετάξει τα χέρια του στον αέρα.



Γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, o Rose είπε: «Έπεσε στην αντίληψή μου ότι ένας θαυμαστής μπορεί να τραυματίστηκε στο σόου μας στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, πιθανόν να χτυπήθηκε από το μικρόφωνο στο τέλος της συναυλίας όταν παραδοσιακά πετάω το μικρόφωνο στους θαυμαστές. Αν είναι αλήθεια, προφανώς δεν θέλουμε κανένας να παθαίνει κακό με οποιονδήποτε τρόπο στα σόου μας.

»Πετώντας το μικρόφωνο στο τέλος του σόου μας για περισσότερα από 30 χρόνια, νιώθαμε πάντα ότι ήταν γνωστό μέρος του τέλους της παράστασής μας και οι θαυμαστές ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να το πιάσουν.

»Για το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας από εδώ και στο εξής θα αποφεύγουμε να πετάμε το μικρόφωνο ή οτιδήποτε άλλο στους θαυμαστές».



Η κα Χάου, η οποία υπέστη δύο μαύρα μάτια και κοψίματα στη μύτη της, είπε στα αυστραλιανά ΜΜΕ: «Υποκλίθηκε, έριξε το μικρόφωνο στο πλήθος… και μετά με χτύπησε, ακριβώς στη γέφυρα της μύτης μου».

«Κι αν ήταν λίγα εκατοστά δεξιά ή αριστερά; Θα μπορούσα να είχα χάσει ένα μάτι μου. Αν με χτυπούσε στο στόμα και έσπαγε τα δόντια μου; Αν ήταν γυρισμένο το κεφάλι μου και με χτυπούσε στον κρόταφο, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει», λέει η τραυματίας που δήλωσε σοκαρισμένη με τη συμπεριφορά των γύρω της που θριαμβολογούσαν πανηγυρίζοντας για τον άνδρα που έπιασε το μικρόφωνο, ενώ εκείνη ήταν αιμόφυρτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ