Ζευγάρι κέρδισε στη λοταρία και άλλαξε η ζωή τους μια εβδομάδα πριν παντρευτούν

Αυτό θα πει τύχη.

Article featured image
Article featured image


Ένα ζευγάρι κέρδισε ένα λαχείο που του άλλαξε τη ζωή μια εβδομάδα πριν παντρευτεί.

Η Κριστίν με τον Νικ Τζέιν από την Κορνουάλη κέρδισαν 1 εκατομμύριο λίρες στη λοταρία και παντρεύτηκαν επτά ημέρες αργότερα σε ένα κοντινό γκολφ κλαμπ.

Η 50χρονη γυναίκα πληροφορήθηκε αρχικά από ένα τοπικό κατάστημα ότι είχε κερδίσει 100.000 λίρες, και όταν επέστρεψε σπίτι τηλεφώνησε στους πράκτορες που της ανακοίνωσαν τα νέα.

«Κάθισα στο κρεβάτι και μου είπαν ότι είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο και κυριολεκτικά έπεσα από το κρεβάτι. Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Περίμενα τον Νικ να έρθει σπίτι, του το είπα και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Πάντα ήθελα να αγοράσω το δικό μου σπίτι και δεν μπορούσα - ήταν απλώς όνειρο. Αλλά τώρα μπορώ να το κάνω», είπε.

kerdisan-laxeio-mia-evomada-prin-pantreftoun-2_city.png



Η Κριστίν, που δεν εργάζεται, με τον 55χρονο σύζυγό της, ο οποίος είναι διανομέας, βρήκαν πέντε αριθμούς και το Bonus Ball με ένα τυχερό δελτίο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και έχουν έξι ενήλικα παιδιά.

Η Κριστίν δήλωσε ότι η νίκη έκανε τη γαμήλια δεξίωση ακόμη πιο ξεχωριστή, αν και οι περισσότεροι από τους καλεσμένους δεν γνώριζαν την είδηση.

«Ήταν μαγική μέρα, ακόμη περισσότερο γνωρίζοντας ότι είμαστε εκατομμυριούχοι. Παντρεύτηκα τον άνδρα των ονείρων μου και ήξερα ότι το μέλλον μας ήταν ασφαλές. Ήμουν τόσο κοντά στο να το πω σε όλους στο γάμο και δεν ξέρω πώς το κράτησα κρυφό, αλλά και για τους δυο μας ήταν η πιο απίστευτα ευτυχισμένη μέρα με όλη την οικογένειά μας γύρω μας. Γνωρίζαμε, ακόμη και αν δεν το ήξεραν όλοι, ότι σύντομα θα αλλάζαμε και τις δικές τους ζωές προς το καλύτερο», σημείωσε.

Όπως είπε, δεν σκοπεύουν να μετακομίσουν «καθώς είμαστε από εδώ και αγαπάμε την περιοχή. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και ανυπομονούμε να έχουμε χώρο για οικογενειακές συγκεντρώσεις σε ένα σπίτι που θα μας χωράει όλους».



Με πληροφορίες από cnn, lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ