Εικόνες από τα κεντρικά του Twitter, όπου υπάλληλοι φέρονται να έχουν «μετακομίσει»

Τα γραφεία έχουν μετατραπεί σε υπνοδωμάτια.

Article featured image
Article featured image


Σε υπνοδωμάτια έχουν μετατραπεί χώροι των γραφείων του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο με τις αρχές να εξετάζουν παραβάσεις.

Σύμφωνα με εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το BBC από τα κεντρικά γραφεία, αποτυπώνεται ένα διπλό κρεβάτι σε κάτι που μοιάζει με υπνοδωμάτιο. Στο χώρο υπάρχει και μια ντουλάπα για τα ρούχα.



Ένας πρώην εργαζόμενος δήλωσε ότι ο νέος επικεφαλής του Twitter, Έλον Μασκ, μένει στα κεντρικά γραφεία από τότε που αγόρασε την εταιρεία. Τον περασμένο μήνα έστειλε email σε όλο το προσωπικό του Twitter λέγοντας ότι «θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί» για να πετύχουν.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο δημοσιογράφος του BBC φαίνονται επίσης καναπέδες που έχουν μετατραπεί σε κρεβάτια, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα πλυντήριο να λειτουργεί.



Το Τμήμα Επιθεώρησης Κτιρίων του Σαν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε ότι διερευνά πιθανές παραβιάσεις μετά από καταγγελία με τον Μασκ να απαντά ότι οι αρχές της πόλης επιτίθενται στην εταιρεία που παρέχει κρεβάτια σε «κουρασμένους υπαλλήλους».

Ο γερουσιαστής της πολιτείας της Καλιφόρνιας, Σκότ Βίενερ δήλωσε στο BBC ότι ο Μασκ αναγκάζει τους εργαζόμενους «να κοιμούνται στο Twitter».

«Είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους. Δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που εργάζονται γι' αυτόν», πρόσθεσε.




Αξιωματούχος του Τμήματος Επιθεώρησης Κτιρίων δήλωσε πάντως ότι «πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το κτίριο χρησιμοποιείται όπως προβλέπεται». Σε απάντησή του σε δημοσιογράφο στο Twitter, ο Μασκ έγραψε ότι η πόλη θα πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα την προστασία των παιδιών από τις συνέπειες της κατάχρησης οπιοειδών ναρκωτικών.



Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ