Πώς μια μπαρίστα επιχείρησε να προστατέψει μια έφηβη από έναν άγνωστο άντρα

Όταν είδε τον άγνωστο να την πλησιάζει και να την ενοχλεί ανησύχησε και αποφάσισε να επέμβει με έναν ευφάνταστο τρόπο.

Article featured image
Article featured image


Μια μπαρίστα στο Τέξας, σε γνωστή αλυσίδα καφέ, ανησύχησε πως μια 18χρονη βρισκόταν σε κίνδυνο και αποφάσισε να την βοηθήσει γράφοντας ένα διακριτικό μήνυμα πάνω σε ένα ποτήρι.

Όπως λέει η Brandy Selim Roberson, μητέρα της 18χρονης, η κόρη της καθόταν σε ένα τραπέζι και διάβαζε, όταν ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε και άρχισε να την ενοχλεί.

Η μπαρίστα που είχε βάρδια εκείνη την ώρα την πλησίασε και έδωσε στην νεαρή κοπέλα ένα ποτήρι λέγοντάς της πως «είναι μια ζεστή σοκολάτα που κάποιος είχε ξεχάσει να πάρει».

Πάνω στο ποτήρι η μπαρίστα είχε γράψει ένα μήνυμα που έλεγε: «Είσαι εντάξει; Θες να επέμβουμε; Αν ναι, βγάλε το καπάκι από το ποτήρι».

barista-prostasia-efivis_city.jpg



«Είδε προς τα πάνω και αντίκρισε πολλούς μπαρίστα να τη βλέπουν – έτοιμοι να επέμβουν», λέει η μητέρα της 18χρονης στη The Post .

Ωστόσο, η έφηβη δεν χρειαζόταν βοήθεια από το προσωπικό του καφέ και τους ενημέρωσε πως ήταν καλά.

«Αυτό το περιστατικό με κάνει να ξανά έχω πίστη στην ανθρωπότητα», είπε η Roberson, η κόρη της οποίας βρίσκεται λίγους μήνες πριν ξεκινήσει το κολέγιο. «Ελπίζω στο άκουσμα αυτής της ιστορίας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της μπαρίστα και άλλα άτομα, αν έχουν την ευκαιρία, αντί να αγνοήσουν ένα ανάλογο περιστατικό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ