Αυτή η σειρά έχει μαζέψει τα περισσότερα Tweets των τελευταίων 2 χρόνων

Η δεύτερη σεζόν της πιο σχολιασμένης σειράς της δεκαετίας μέχρι στιγμής, κάνει φινάλε απόψε.

Article featured image
Article featured image


Σύμφωνα με το Twitter, το «Euphoria» έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα tweets από οποιαδήποτε άλλη σειρά της δεκαετίας του 2020.

Το «Euphoria» έχει καταφέρει να μετατραπεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές για το HBO, καθώς συγκεντρώνει ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό. Λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου (και με έναν τρίτο να έχει, ήδη, ανακοινωθεί), το Twitter επιβεβαίωσε ότι η επιτυχημένη δραματική σειρά έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη δραστηριότητα από οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του 2020 μέχρι σήμερα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από το φινάλε της σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική σήμερα Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, το Twitter ανέφερε ότι το «Euphoria» ήταν η τηλεοπτική εκπομπή με τα περισσότερα tweets της δεκαετίας μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η σειρά συγκέντρωσε περισσότερα από 30 εκατομμύρια tweets κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν. Τα νούμερα αυτά αποτελούν μία αύξηση 51% σε σύγκριση με την 1η σεζόν.

Το Twitter αποκάλυψε επίσης ότι οι χαρακτήρες του «Euphoria» με τα περισσότερα tweet για τη δεύτερη σεζόν είναι ο Fezco (Angus Cloud), η Rue Bennett (Zendaya), και ο Nate Jacobs (Jacob Elordi). Σύμφωνα με το Twitter, υπήρξαν περίπου 270.000 tweets σχετικά με το #FexiHive, το αγαπημένο ζευγάρι των θαυμαστών, Lexi και Fezco.

Επιπλέον, το Twitter μοιράστηκε τα κορυφαία memes σε σχέση με το «Euphoria». Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το «end Nate Jacobs», τις αντιδράσεις όταν η Rue εξέθεσε την Cassie και όταν η Rue το έσκασε από το αστυνομικό τμήμα.

Οι διάσημοι και οι influencers που έκαναν tweet για το «Euphoria» αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν τους Jack Harlow, Drake, Maren Morris, Halsey, Noah Beck, Chlöe Bailey, Ella Mai, Anitta, Chelsea Peretti, Kid Cudi, Lauren Jauregui, Victoria Monét, Aly & AJ. και η Τζάστιν Σκάι.

Η επικεφαλής των τηλεοπτικών συνεργασιών στο Twitter, Τζένα Ρος, δήλωσε:

«Από τα ξεκαρδιστικά memes, μέχρι τις προβλέψεις για την εξέλιξη της πλοκής και την έμπνευση της μόδας, το Euphoria κυριάρχησε στο Twitter αυτή τη σεζόν.

Η σειρά έχει δημιουργήσει μια ισχυρή κοινότητα αφοσιωμένων θαυμαστών που όχι μόνο στηρίζουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και σκηνές, αλλά εκφράζουν ανοιχτά τις απογοητεύσεις και τους φόβους τους, ειδικά όσον αφορά τη μοίρα των χαρακτήρων».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid και Austin Abrams.

Αυτά είναι τα memes από το «Euphoria» με τα περισσότερα tweet, σύμφωνα με το Twitter:



Πηγή: neolaia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ