Δείτε πώς μοιάζουν οι χαρακτήρες από τη σειρά «Άρθουρ», ως ενήλικες

Η σειρά κινουμένων σχεδίων ολοκληρώθηκε μετά από 25 σεζόν και στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την ενήλικη εκδοχή όλων των χαρακτήρων.

Article featured image
Article featured image


Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Arthur» μετά από 25 σεζόν ολοκληρώθηκε και πολλοί θαυμαστές που μεγάλωσαν με τις περιπέτειες του μυρμηγκοφάγου συντονίστηκαν στο PBS για να δουν το τελευταίο επεισόδιο, «All Grown Up», στις 21 Φεβρουαρίου.

Με τη μακροβιότερη παιδική εκπομπή - διαθέσιμη σε 80 χώρες - τα παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν όλα τις δικές τους αναμνήσεις που αφορούν το ανθρωπόμορφο χαρακτήρα καρτούν. Το τελευταίο επεισόδιο άγγιξε βαθιά τις καρδιές των θαυμαστών, καθώς πολλοί από τους θεατές είναι «όλοι μεγάλοι», βιώνοντας τις πραγματικές ευθύνες που αντιμετωπίζουν τώρα οι χαρακτήρες του `Ελγουντ Σίτι.

arthur-finale-2_city.png
Φωτογραφία: PBS


Αυτό που έκανε το επεισόδιο ακόμα πιο ξεχωριστό ήταν το γεγονός ότι ο πρώτος ηθοποιός φωνής του Aρθουρ - Μάικλ Γιάρμους - επέστρεψε για να δανείσει τη φωνή του στον ενήλικο Aρθουρ και ότι ο βιβλιοθηκάριος που έδωσε στον Aρθουρ ένα εκπαιδευτικό εικονογραφημένο βιβλίο, το οποίο τον βοηθά να γίνει συγγραφέας γραφικών μυθιστορημάτων, ήταν η φωνή του δημιουργού των βιβλίων «Arthur», Μαρκ Μπράουν.

arthur-finale-3_city.png
Φωτογραφία: PBS


Όπως ήταν αναμενόμενο, τα συγκινητικά tweets άρχισαν να πολλαπλασιάζονται με το hashtag #Arthur25 με προσωπικές ιστορίες που συνδέονται με τον «Arthur» απ` όλο τον κόσμο.

«Γιατί αυτό το φινάλε του "Arthur" με έκανε να δακρύσω; Παίρνει ένα εικονογραφημένο βιβλίο από τη βιβλιοθήκη κατά λάθος και 20 χρόνια αργότερα έγινε καλλιτέχνης και έγραψε ένα graphic novel για τη ζωή του και η πρώτη ιστορία του ήταν το πρώτο επεισόδιο της σειράς», λέει ένα από τα tweets.

arhur-finale_4city.png
Φωτογραφία: PBS


«Σήμερα είναι τα 26α γενέθλιά μου και μέχρι σήμερα το "Arthur" είναι το αγαπημένο μου καρτούν. Έκανα δύο φορές πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Arthur και αισθάνθηκα ότι πρέπει να κάνω ένα ακόμη, μία τελευταία φορά, καθώς ήρθε το τέλος της σειράς. #Arthur25».

Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Arthur Adventure» σε σενάριο και εικονογράφηση του Μαρκ Μπράουν. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1996. Κατά τη διάρκεια των 25 κύκλων μεταδόθηκαν 253 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών.

«Ο ενήλικας Άρθουρ φαίνεται λες και θα αρχίσει να μου λέει πως τα NFT είναι το μέλλον», λέει χιουμοριστικά ένας άλλος χρήστης.


Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς:Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ