Όλοι βλέπουν το «Euphoria»

Είναι η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο HBO, μετά το «Game of Thrones».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από HBO


Το «Euphoria» είναι η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από το 2004 στο HBO, με πρώτη να έρχεται το «Game of Thrones».

Το φινάλε της 2ης σεζόν της δραματικής σειράς, προβλήθηκε την Κυριακή και παρακολουθήθηκε συνολικά από 6,6 εκατομμύρια θεατές. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, η πρεμιέρα της 2ης σεζόν πλησίαζε τις 19 εκατομμύρια προβολές από θεατές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το HBO, τα επεισόδια της 2ης σεζόν του «Euphoria» έχουν κατά μέσο όρο 16,3 εκατομμύρια θεατές κάνοντάς την έτσι τη δεύτερη πιο δημοφιλή σεζόν στο HBO τα τελευταία 18 χρόνια, με πρώτο το «Game of Thrones», που συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 44,2 εκατομμύρια θεατές στην όγδοη και τελευταία σεζόν του το 2019.

Τη δραματική σειρά «Euphoria» δημιούργησε, έγραψε και σκηνοθέτησε ο Σαμ Λέβινσον, γιος του -βραβευμένου με Όσκαρ- Μπάρι Λέβινσον («Rain Man», «The Natural»). Ο Λέβινσον σκηνοθέτησε τη Ζεντάγια και στην κινηματογραφική παραγωγή του Netflix «Malcom & Marie» στην οποία συμμετείχε και ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον.

Σημειώνεται πως το «Euphoria» είναι η σειρά με τα περισσότερα tweets της δεκαετίας -μέχρι στιγμής- στις ΗΠΑ, με 34 εκατομμύρια tweets.



Στην περίπτωση που δεν έχετε δει το «Euphoria» ακολουθεί το τρέιλερ της 1ης σεζόν:



Με πληροφορίες από Variety

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ