Ο Όσκαρ Άιζακ κατέρριψε τα έμφυλα στερεότυπα στην πρεμιέρα του «Moon Knight»

Το στυλ του προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από GETTY IMAGES / STUART C. WILSON

Με φούστα έφτασε στην πρεμιέρα της σειράς «Moon Kight» των Marvel Studios ο πρωταγωνιστής Όσκαρ Άιζακ.

Ο νικητής Χρυσής Σφαίρας, ντυμένος με Thom Browne, εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη φορώντας μια γκρι, πλισέ φούστα σε συνδυασμό με ένα γκρι μπλέιζερ, λευκό πουκάμισο oxford, μαύρες κάλτσες με ρίγες και μαύρα άρβυλα στην προβολή που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.



H εμφάνισή του προκάλεσε πληθώρα σχολίων, με τα περισσότερα να επικροτούν την επιλογή του και να τονίζουν πόσο πολύ του ταίριαζε το look. Ένας εκτών των θαυμαστών του outfit ήταν και ο συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού στην ταινία Ethan Hawk, ο οποίος όταν είδε τον συνάδελφό του είπε: «Είσαι πολύ ωραίος». Φυσικά, η κάμερα ήταν εκεί για να καταγράψει το συμβάν, αφού ο Oscar Isaac έδινε συνέντευξη. Η αντίδρασή του; Σήκωσε το φρύδι, χαμογέλασε και είπε: «Μάλλον, η φούστα λειτουργεί». 



Εξαιρετικά ήταν και τα σχόλια από τους θαυμαστές του, οι οποίοι φαίνεται πως λάτρεψαν την εν λόγω στυλιστική επιλογή. Ένας θαυμαστής σχολίασε «Όσκαρ Άιζακ και κιλτ = τελειότητα», ενώ άλλοι κάλεσαν περισσότερους άντρες να φορούν κιλτς.


Ποιος είναι ο Moon Knight;

O Moon Knight είναι ένας περίπλοκος ήρωας με πολλαπλές προσωπικότητες, που θα μπλεχτεί σε μια μεγάλη περιπέτεια και έναν σκληρό πόλεμο ανάμεσα στους θεούς της μοντέρνας και της αρχαίας Αιγύπτου. Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Jeremy Slater (The Umbrella Academy) και τη σκηνοθεσία ο Αιγύπτιος σκηνοθέτης Mohamed Diab μαζί με τους Justin Benson και Aaron Moorhead. Ο χαρακτήρας Moon Knight, το alter ego του Marc Spector, γιου ενός Αμερικανού ραββίνου, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κόμικς της Marvel το 1975.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ