Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο των podcast

Με το Spotify να ανακοινώνει την κυκλοφορία των «Archetypes» (Αρχέτυπα).

Article featured image
Article featured image

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο των podcast, με το Spotify να ανακοινώνει την κυκλοφορία των «Archetypes» (Αρχέτυπα).

Πρόκειται για την πρώτη σειρά podcast που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Archewell Audio, την πρώτη εταιρεία παραγωγής ήχου που ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν.

Το «Archetypes», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, θα «διερευνήσει τις ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες». Καθ' όλη τη διάρκεια των podcast, η Μέγκαν Μαρκλ θα συνομιλήσει με ιστορικούς και ειδικούς για να αποκαλύψει την προέλευση αυτών των στερεοτύπων.

«Έτσι μιλάμε για τις γυναίκες: τα λόγια που μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πώς τα μίντια αντανακλούν τις γυναίκες σε εμάς», λέει η Μέγκαν Μαρκλ. «Αλλά από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πώς συνεχίζουν να εμφανίζονται και να ορίζουν τη ζωή μας;», προσθέτει.

«Αυτό είναι το Archetypes -- το podcast όπου αναλύουμε, εξερευνούμε και ανατρέπουμε τις ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες», τονίζει, συμπληρώνοντας ότι θα συνομιλήσει με γυναίκες προκειμένου να καταλάβει πώς φτάσαμε στο σήμερα.


Με πληροφορίες από LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ