Η στιγμή που ο Μπάιντεν «κάνει χειραψία» με τον αέρα και γίνεται (ξανά) viral

Όταν αντιλήφθηκε την γκάφα του αναζήτησε λύση καταλήγοντας να περιφέρεται στη σκηνή. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, «έμεινε με άδεια χέρια» μετά από μια ομιλία του σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας την Πέμπτη.

Ο 79χρονος πρόεδρος, είχε μόλις ολοκληρώσει τη 40λεπτη ομιλία του στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Γκρίνσμπορο και γύρισε προς τα δεξιά με την παλάμη του τεντωμένη και έτοιμη σε στάση χειραψίας.

Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένας άλλος στη σκηνή και κανείς από το πλήθος που χειροκροτούσε δεν πλησίασε τον πρόεδρο για να κάνει χειραψία μαζί του, όπως φαίνεται από τα πλάνα της εκδήλωσης.

Ο Τζο Μπάιντεν όταν αντιλήφθηκε ότι έκανε μια χειραψία στο κενό αναζήτησε εναγωνίως μια λύση καταλήγοντας να περιφέρεται στο γεμάτο κόσμο αμφιθέατρο.



Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, ο 79χρονος Μπαίντεν, όπως σημειώνει η Daily Mail, είχε υποστηρίξει, επίσης, ότι υπηρέτησε ως καθηγητής πλήρους απασχόλησης στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια μολονότι o ίδιος δεν έχει διδάξει ποτέ εκεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν προκάλεσε την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών με τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να επισημαίνει την αγωνία του για την διανοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ.


Πρόσφατα έγινε κάτι παρόμοιο


Το ίδιο είχε συμβεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ και πριν από μερικές ημέρες, όπου μετά από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο η παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται να επισκίασε τον Μπάιντεν, καθώς όλοι οι παριστάμενοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο νυν πρόεδρος φαίνεται κάποια στιγμή να ακουμπά των Ομπάμα, ο οποίος τον αγνοεί και συνεχίζει τη συζήτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ