Η viral φωτογραφία του Μακρόν με το ανοιχτό πουκάμισο και το δασύτριχό του στήθος

Φαίνεται σίγουρος για τον εαυτό του και αρκετά ευδιάθετος [ενόψει εκλογών].

Article featured image
Article featured image


Νέες φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν από τα παρασκήνια ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, έδωσε στη δημοσιότητα η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου.

Στις φωτογραφίες αυτές, της Soazig de La Moissonnière διακρίνεται ο Εμανουέλ Μακρόν πριν από μία προεκλογική του ομιλία, την ώρα που διαλέγει ρούχα, όταν ντύνεται, να κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του Μπριζίτ και να χαζεύουν το τοπίο, ενώ ακολούθως τον δείχνει επάνω στη σκηνή που έχει στηθεί για την ομιλία του στη Μασσαλία.



Η φωτογραφία που έγινε viral

Όμως, η φωτογραφία που φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή, είναι αυτή που δείχνει τον Γάλλο πρόεδρο να χαλαρώνει, προφανώς μετά την ομιλία του, σε έναν κάμελ δερμάτινο καναπέ με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση, δείχνοντας το δασύτριχο στήθος του.

emanuel-macron-xekoumpoto-poukamiso-kanapes.jpg



Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε αυτήν τη φωτογραφία ο Εμανουέλ Μακρόν θυμίζει πολύ τον Σον Κόνερι στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ αλλά και τον άλλο διάσημο ηθοποιό Μπαρτ Ρέινολντς – και οι δυο τους είναι γνωστοί για την πλούσια τριχοφυΐα στο στήθος τους. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες των social media συνέκριναν επίσης τον Γάλλο πρόεδρο με τον τενίστα Ρότζερ Φέντερερ.

sean-connery-james-bond.jpg
Ο Σον Κόνερι σε στιγμιότυπο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.



Αναζητώντας την υποστήριξη της νεολαίας

Υπενθυμίζεται ότι στον δεύτερο κύκλο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, ο Εμανουέλ Μακρόν κατεβαίνει με την ελπίδα να κερδίσει την ακροδεξιά πολιτικό Μαρίν Λεπέν. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να συγκεντρώσει την υποστήριξη των νέων, οι οποίοι φαίνεται πως καλοβλέπουν τη Μαρίν Λεπέν, περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν.

Οι αναλυτές λένε πως η ψήφος της Αριστεράς θα μπορούσε πιθανότατα να μοιραστεί με το 1/3 να πηγαίνει στον Μακρόν, το άλλο τρίτο στη Λεπέν και το υπόλοιπο να απέχει.

Η αναμέτρηση του ζευγαριού είναι μια επανάληψη των προεδρικών εκλογών του 2017, όταν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου ήταν 24,01% για τον Μακρόν και 21,03% για τη Λεπέν. Ωστόσο, στον δεύτερο γύρο, ο Μακρόν κέρδισε την αντίπαλό του με ένα ηχηρό 66%.

Όμως οι ειδικοί λένε ότι αυτές οι εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικές με τους ψηφοφόρους να έχουν απογοητευτεί μετά από πέντε χρόνια παγκοσμιοποιητικών και φιλοευρωπαϊκών πολιτικών του κεντρώου προέδρου, με τη Λεπέν να επιδιώκει να ενώσει τους ψηφοφόρους με το μήνυμα κατά του Μακρόν.

Η Λεπέν ήταν δημοφιλής στους νέους ψηφοφόρους σε μια δημοσκόπηση νωρίτερα αυτόν τον μήνα που έδειξε ότι πολλοί ευθυγραμμίζονται με τις ανησυχίες της σχετικά με την κρίση του κόστους ζωής. Άλλοι βρήκαν παρηγοριά σε άλλες πολιτικές της, μεταξύ των οποίων οι απόψεις της για τη γαλλική ταυτότητα και το Ισλάμ. Πάντως, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα και νίκη του Μακρόν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.


Το άλλο πρόσωπο του Εμανουέλ Μακρόν

Όσον αφορά πάντως στις φωτογραφίες, φαίνεται πως ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να αποτινάξει από πάνω του το σκληρό πρόσωπο του πολιτικού με τα καλοσιδερωμένα κοστούμια, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη νεολαία.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η επίσημη φωτογράφος του, δείχνει το άλλο πρόσωπο του Εμανουέλ Μακρόν. Πριν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου αξύριστου και όντας ράκος μετά από τηλεφωνήματα με Ευρωπαίους ηγέτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια ειρηνική λύση στον πόλεμο, ενώ σε μια άλλη περίπτωση, έδειξε το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας σε τρυφερό ενσταντανέ, στα αποδυτήρια του σταδίου «Paris La Défense Arena», πριν από μία ομιλία του.

macron-omilia (4).jpg

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ