Αν είσαι λάτρης των cocktails και της γαστρονομίας, υπάρχει ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα

Η Λευκωσία θα φιλοξενήσει -για πρώτη φορά- ένα φεστιβάλ γεμάτο γεύση και διασκέδαση.

Article featured image
Article featured image


Cocktails, διασκέδαση και νέες γαστρονομικές εμπειρίες. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν το 1o Mediterranean Bar Show και αν είσαι λάτρης κάποιας (ή και όλων), δεν πρέπει με τίποτα να απουσιάζεις.

Το φεστιβάλ που έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, θα γίνει στην Κρατική Έκθεση, στη Λευκωσία, και υπόσχεται στο καταναλωτικό κοινό, στους επαγγελματίες της εστίασης και φυσικά… στον ουρανίσκο μας ένα μοναδικό σαββατοκύριακο γεμάτο γεύσεις από cocktail, χειροποίητες μπύρες και το πιο ψαγμένο street food.

medbar4.jpg



Μια ανεπανάληπτη εμπειρία

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, στις 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, όσοι παρευρεθείτε θα ανακαλύψετε τις νέες παγκόσμιες τάσεις σε κοκτέιλ, θα δοκιμάσετε τα πιο νόστιμα street-food, θα πιείτε craft μπύρες και θα απολαύσετε 3rd wave coffee. Επίσης, θα γνωρίσετε γνωστά μπαρ από την Κύπρο και όλο τον κόσμο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε masterclasses και γευσιγνωσίες αποσταγμάτων. Φυσικά, εννοείται ότι θα παίζει live μουσική για όλα τα γούστα, ώστε η εμπειρία να ολοκληρωθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το κλείσιμο του Φεστιβάλ, την Κυριακή 1/5/22, θα γιορταστεί σε ένα μοναδικό open air After Party με ελεύθερη είσοδο για όλους. Από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κρατικής Έκθεσης, θα φιλοξενηθούν δεκάδες pop-up bars από την Κύπρο και το εξωτερικό που θα σερβίρουν ξεχωριστά κοκτέιλ και ποτά, ενώ τον ρυθμό θα δίνουν οι πιο «ανεβαστικοί» DJ’s του νησιού:

19:00 - 21:30 Dr. Cordoba & Dj Panaman

21:30 - 24:00 Mighty Scoop & Pueblo Franco

(*H είσοδος στο After Party είναι δωρεάν)

medbar1.jpg


More info


Πότε;
30/4 - 1/5/2022

Πού; Στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης / Λευκωσία

Πληροφορίες και εισιτήρια: www.mediterraneanbarshow.com

Ωράριο λειτουργίας Φεστιβάλ: Σάββατο 30/04/22, 12:00-20:00 & Κυριακή 01/05/22, 12:00-19:00

Online προπώληση εισιτηρίων: www.mediterraneanbarshow.com και Viva.gr

Τιμή εισιτηρίου: 15€


MedBs After Party


Κυριακή 01/05/22, 18:00-00:00

H είσοδος στο After Party είναι δωρεάν!

medbar2.jpg



Βρείτε το και στα Social Media!

Facebook:
@MediterraneanBarShow [https://www.facebook.com/MediterraneanBarShow/]

Instagram: @mediterraneanbarshow [https://www.instagram.com/mediterraneanbarshow/]

Hashtags: #DrinkLovely. #MedBS, #Mediterranean, #BarShow, #Cocktails, #CraftBeers, #Party, #StreetFood


Διοργανωτές


Πίσω από τον σχεδιασμό και την οργάνωση του Mediterranean Bar Show βρίσκονται 3 μεγάλες εταιρείες με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης:

YourBartenders Bar Services: Η εταιρεία με τα πρότζεκτ που προσφέρουν εδώ και χρόνια διασκέδαση, κοκτέιλ και νέες γευστικές απολαύσεις. Η Yourbartenders έχει στην γκάμα εταιρειών της γνωστά μπαρ και εστιατόρια, μερικά από τα οποία είναι το Lost and Found, Notes and Spirits, That’s Y, Tocayo, Hangry Cost, Over The Counter, Ukiyo

Bar Academy: Η Bar Academy είναι το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα και από το 2007 έχει πλέον εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη ακαδημία εκπαίδευσης για επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης. Παράλληλα, το 2010 έχει δημιουργήσει το Athens Bar Show, ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα Bar shows ανά τον κόσμο.

Pear and Pair: Από το 2015 έχει δημιουργήσει και εξυπηρετήσει μερικά από τα μεγαλύτερα Pop up Bar events στην Κύπρο, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ έχει αναπτύξει εναλλακτικά προϊόντα και μάρκες πολυτελείας στον χώρο των αποσταγμάτων. Η Pear and Pair σε συνεργασία με την Yourbartenders έχουν δημιουργήσει το 2020 το High and Wet, την εταιρεία πίσω από τα εναλλακτικά μπαρ Taratsa.hnw και BarSouvenir.hnw

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ