Η θαυμάσια ιστορία της μικρής Winter που «γεννήθηκε θυμωμένη»

Μια μέρα πριν τον προγραμματισμένο τοκετό, το ένστικτο της μητέρας της την προειδοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωοτγραφία από Instagram / @moodsofwinter

Η Winter είναι ένα πραγματικό θαύμα, γιατί συνελήφθη με φυσικό τρόπο παρόλο που οι γιατροί έλεγαν στη μητέρα της ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα γονιμότητας. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα. Το μικρό κοριτσάκι έχει ένα ύφος που το κάνει να φαίνεται μονίμως θυμωμένο και αυτό το έκανε viral στα social media.Όπως αναφέρει το Bright Side, όταν γεννήθηκε η μικρή Winter όλοι όσοι την είδαν έλεγαν: «Φαίνεται τόσο θυμωμένη».

Η μαμά της, Hollie Wallis, είχε δύο αγόρια με τον πρώην σύζυγό της, αλλά στο δεύτερο γάμο αντιμετώπιζε ζητήματα υπογονιμότητας, μετά από δύο σοβαρές επεμβάσεις στη μήτρα στις οποίες είχε υποβληθεί. Μάλιστα οι ειδικοί έλεγαν στο ζευγάρι ότι δεν θα συλλάμβανε με φυσικό τρόπο.

Όταν λοιπόν η Hollie κράτησε στα χέρια της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, δεν πίστευε στα μάτια της. Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά με την εγκυμοσύνη. Όπως αναφέρει δεν υπήρχε καμία αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες δύο.Αυτό μέχρι τη στιγμή που πήγε στον γιατρό για να κάνει ένα υπερηχογράφημα. Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε αμνιακό υγρό στη μήτρα και την έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε με ολιγοϋδράμνιο, όπως ονομάζεται ο χαμηλός όγκος αμνιακού υγρού. Η κατάστασή της πάντως δεν κρίθηκε επείγουσα και προγραμμάτισε τοκετό σε τρεις μέρες.Όμως, μία ημέρα πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό, το ένστικτό της την προειδοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι κινήσεις του μωρού έγιναν παράξενες και έσπευσε, ευτυχώς, στο νοσοκομείο. Οι αρρυθμίες του μωρού, όπως της εξήγησε ένας γιατρός, θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Μπήκε για επείγουσα καισαρική τομή και έτσι γεννήθηκε η Winter, που ευτυχώς ήταν απόλυτα υγιής. Το «θυμωμένο» πρόσωπό της, ωστόσο, ήταν αυτό που την έκανε διάσημη στο ίντερνετ.Σύμφωνα με τον λογαριασμό που δημιούργησε η μαμά της στο Instagram, η μικρή Winter είναι πλέον 2 χρονών και η έκφρασή της φαίνεται πως δεν άλλαξε και πολύ.Με πληροφορίες από in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ