Ο Arthur και οι 8 σύντροφοί του αποφάσισαν να κάνουν μωρό και βρήκαν τον κατάλληλο τρόπο

«Ανεξάρτητα από το ποια από τις συζύγους μου θα γεννήσει το μωρό, το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη και στοργή από όλους».

Article featured image
Article featured imageΟ Arthur O Urso, ένα γνωστό μοντέλο από την Βραζιλία, είναι πολυγαμικός και για καιρό ζούσε στο ίδιο σπίτι με τις εννέα συζύγους του.

Όταν μία εκ των συζύγων τούς εγκατέλειψε, ο Arthur και οι οκτώ υπόλοιπες γυναίκες αποφάσισαν να διευρύνουν ξανά την οικογένειά τους, αυτή τη φορά με ένα μωρό. Και για να το πετύχουν αυτό, το μοντέλο, θα κάνει «κυκλικά» σεξ με όλες τις συντρόφους, όπως είπαν.

Ο σύζυγος του πολυγαμικού σχήματος, που διατηρούν και λογαριασμό στο OnlyFans, αποκάλυψε επίσης πως έχει ήδη μια κόρη.Ο Arthur και η πρώτη του σύζυγος Luana Kazaki είναι swingers και έχουν επισημοποιήσει, συμβολικά, την «αιώνια» ένωση με τις υπόλοιπες γυναίκες σε καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. Ωστόσο αυτός ο γάμος δεν είναι νομικά δεσμευτικός, αφού η πολυγαμία είναι παράνομη στη Βραζιλία.

Ο σύζυγος, έγινε ξανά πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα, όταν είπε ότι σκόπευε να παντρευτεί ακόμα δύο γυναίκες, παρά το γεγονός ότι οι σεξουαλικές απαιτήσεις του πολυγαμικού σχήματος τον υποχρεώνουν να έχει πολύ σφιχτό πρόγραμμα, όπως λέει, επισημαίνοντας πως δεν τον απασχολεί με ποια από τις συντρόφους του θα κάνει παιδί.«Το ωραίο είναι ότι, ανεξάρτητα από το ποια από τις συζύγους μου θα γεννήσει το μωρό, το παιδί θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη και στοργή από όλους», δήλωσε ο Άρθουρ στον Jam Press.«Δεν έχω κάποια αγαπημένη σύζυγο για να συμβεί αυτό, το αφήνουμε να συμβεί φυσιολογικά», λέει, επισημαίνοντας πως δεν παίρνουν προφυλάξεις.

Η αντισυμβατική συμβίωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τοπικού και διεθνούς Τύπου, ενώ στο Instagram ο Arthur έχει περισσότερους από 100.000 followers. Σε πολλές φωτογραφίες, εμφανίζονται όλοι μαζί να ξεκουράζονται στο σπίτι ή να διασκεδάζουν σε παραλίες, κλαμπ και άλλες δραστηριότητες.Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ