Σεξομολογήσεις #584: «Είδα σε Τρίτη, 10 του Μάη, κάτω Λευκωσία»

Είναι ευτυχισμένη με τη φίλη της, όπως λέει, αλλά από την ώρα που είδε την «άγνωστη με τα ροζ μαλλιά» δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό της γιατί κανένας άλλος δεν την ξανακοίταξε έτσι. Η Tipster την συμβουλεύει, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με την κατάσταση ως έχει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Το παρακάτω γράμμα έγραψά το πάνω στο αεροπλάνο όταν επέστρεφα Αγγλία. Ζω μόνιμα δαμέ. Που τότε που έκλεισα 18 βουρώ να φύω που τον τόπο μου. Αρκετά χρόνια μετά, συνεχίζω το ίδιο. Γιατί φοούμαι. Κάμποσα πράματα. Ειδικά τωρά, όπως εννά καταλάβεις, δκιαβάζοντας τα λόγια μου. Τούτο το γράμμα εν εχθρός μου. Έπρεπε κάποιου να τα πω. Εν αντέχω άλλο. Εν απευθυνόμενο σε σένα, σε μένα, σε κάποιαν. Κάμε το ό,τι θέλεις.

Εν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτουμαι. Εν ξέρω τίποτε για σένα. Εν ξέρω τ’ όνομά σου, τι σε κάμνει να γελάς, πώς πίνεις τον καφέ σου – αν πίνεις καφέ –, εν ξέρω καλά καλά τον ήχο της φωνής σου. Ξέρω μόνο πως που την ώρα που σε είδα τζιαι είδες με εν μπορώ να σε φκάλω που τον νου μου. Ήταν το βλέμμα σου ηλεκτρικό τζιαι ένιωσα τον κόσμο να έρκεται σε μια παύση έτσι όπως με είδες.

Εν με ξανακοίταξε κανένας έτσι. Σαν να τον ελκύω, σαν να θέλει να με ξέρει. Ειδικά μια γυναίκα. Ειδικά στην Κύπρο. Συνήθως τα επίμονα βλέμματα έννεν για καλό. Αλλά εσύ εξύπνησες μέσα μου κάτι άλλο. Εννά έλεα ψέματα αν ελαλούσα πως εν επροσπάθησα να σε εύρω. Γελοία προσπάθεια δηλαδή, πόθεν να ξεκινήσεις να γυρέψεις έναν άγνωστο. Τζιαι ταυτόχρονα ένιωσα απίστευτη ντροπή τζιαι τύψεις. Γιατί η φίλη μου που μ’ αγαπά τζιαι δείχνει μου καθημερινά τρυφερότητα τζιαι τεράστια υπομονή, εν κάπου αλλού ανίδεη. Τζιαι στεναχωρεί με πολλά το γεγονός πως σκέφτουμαι ασταμάτητα μιαν άγνωστη. Πως κάθε φορά που ήμουν έξω, ήλπιζα να την ξαναδώ. Γιατί εν αλήθκεια πως θέλω να την ξαναδώ. Εν ξέρω γιατί, μεν ρωτάς. Εν θα απατούσα ποττέ μου κανέναν, εν πράξη φτηνή που εν μου ταιρκάζει.

Εν ανεξέλεγκτος ο νους μου όμως. Τζιαι έχω πλήρη κατανόηση της κατάστασης. Ρομαντικοποίηση μιας στιγμής πιθανότατα ασήμαντης. Γιατί εν την ξέρω. Εν ένα πρόσωπο που καλά καλά εν θυμούμαι. Εν την παρουσία της που θυμούμαι, να με μαγνητίζει. Τζιαι όταν εσηκώθηκα να πάω πάνω στες τουαλέτες, εδιερωτούμουν έτσι στο (μισο)αστείο – με μια κρυφή ελπίδα – αν θα με ακολουθήσει. Θωρώ πολλές ταινίες εννά μου πεις. Μα εμείς που εν εμεγαλώσαμε straight, μόνο τζιείνες είχαμε. Τζιαι μετά όπως άνοιξα την πόρτα να φκω έξω, είδα την. Εστέκετουν τζιαμέ. Πρώτη φορά νιώθω έτσι με άγνωστο. Παρόμοια, ίσως. Αλλά εν η ανταπόκριση, πρωτόγνωρη, που ένιωσα που ήταν διαφορετική.

Εν ξέρω τι να κάμω. Είμαι ευτυχισμένη στη σχέση μου. Η αγάπη τζιαι το γέλιο εν μου λείπουν. Αλλά εσύ, ποια είσαι; Θωρώ ροζ μαλλιά τζιαι αγχώνουμαι πως είσαι εσύ. Πέφτω να τζιοιμηθώ τες νύχτες τζιαι ο νους μου κάμνει σενάρια. Αν σου εμιλούσα; Αν σε ξαναθωρούσα; Αν σε φιλούσα, τι ήταν να γίνει; Τζιαι αν τζιαι αν, να πάει να γαμηθεί το αν.

Είμαι πολλά χαμένη. Τζιαι ξέρω πως εν πρόκειται να σε ξανάβρω. Μόνη μου επιλογή να το ξεχάσω τζιαι να πάω πάρακατω. Ντρέπουμαι για τον ίδιό μου τον εαυτό.

Είδα σε Τρίτη, 10 του Μάη, κάτω Λευκωσία, σε ένα στέκι με φίλους σου το απόγευμα. Τζιαι όπως εν τα πράματα τωρά, νιώθω πως τζιείνη τη μέρα, εν θα την ξεχάσω ποττέ.


Ήντα γλυκασιά τζαι απελπισμένο ρομαντισμό έσιει καθετί που εν μπορούμε να το έχουμε! Οξά μπορούμε; Η αγάπη κινεί βουνά - έννεν έτσι που λαλούσιν; Είδες την τζείνη τη μια φορά, τζαι εκόλλησεν ο νους σου, τζαι ύστερα έφυες. Τζαι πάνω στη μαξιλάρα του αεροπλάνου έγραψες τούτα που έγραψες για να κλειδώσει καλλύττερα η ανάμνηση;

Πρώτον: να μεν ντρέπεσαι. Μισώ τούτη τη λέξη.

Δεύτερον: που εν να ξανάρτεις, μπορεί και να την ξαναδείς.

Τρίτον: είσαι σίγουρη ότι είσαι καλά μέσα στη σχέση σου;

Τέταρτον: ξέρω το ότι εύχεσαι, πέρκι μου δει το πιο πάνω η άγνωστή σου με τα ροζ μαλλιά. Σου το εύχομαι.

Καλή συνέχεια.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ