Αυτή είναι η Σάρλοτ και είναι το καινούργιο μέλος μιας οικογένειας στην Αυστραλία

Συγκατοικεί με την οικογένεια Gray εδώ και έναν χρόνο.

Article featured image
Article featured image


Για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη οι αράχνες αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες τους, όχι όμως για μια οικογένεια Αυστραλών, η οποία κρατάει την οκτάποδη Σάρλοτ ως κατοικίδιο.

Η Summer Stolarcyk έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία μας συστήνει τη Σάρλοτ, το γούνινο αλλά τρομακτικό ον που κατοικεί στο σπίτι της οικογένειας Gray εδώ και έναν χρόνο.

Στην ανάρτηση έγραψε: «Το όνομά της είναι Σάρλοτ, (αράχνη κυνηγός) είναι ένα ευπρόσδεκτο μέλος της οικογένειας Gray στην Αυστραλία, η Σάρλοτ λατρεύει να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο τρώγοντας ζωύφια και πράγματα. ΥΓ: μεγαλώνει ακόμα».



Φυσικά, αυτό προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες που είδαν την ανάρτηση, με πολλούς να τρομοκρατούνται από το θέαμα του "κυνηγού" που περιφέρεται ανέμελα στην ιδιοκτησία.

Ένα άτομο έγραψε: «Θα έπρεπε να αλλάξω σπίτι και να αγοράσω νέα πράγματα. Τώρα ανήκουν όλα στη Σάρλοτ».

Ένας άλλος σχολίασε: «Δεν θα επισκεφτώ ποτέ την Αυστραλία. Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα με έπειθε να επισκεφτώ εκείνη τη γη που την εγκατέλειψε ο Θεός».

Ένας τρίτος χρήστης είπε: «Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν γιατί έφυγα από την Αυστραλία… αυτό. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν ξέρεις τον πραγματικό φόβο μέχρι να ξυπνήσεις στις 4 το πρωί και να έχεις έναν από αυτούς τους τύπους να σε κοιτάζει από το ταβάνι σου».



Ο ιδιοκτήτης σπιτιού Τζέικ Γκρέι αποκάλυψε στο IFLScience ότι παρακολουθούσε το έντομο να μεγαλώνει κατά τον περασμένο χρόνο και ελπίζει να γίνει «ακόμα μεγαλύτερο».

Αποκάλυψε επίσης ότι ονόμασε την αράχνη «Σάρλοτ» για να την κάνει να φαίνεται πιο φιλική στα μάτια των παιδιών του, Τζακ και Μπέλα, που αρχικά φοβούνταν το πλάσμα που ζούσε στο σπίτι τους.

Ο πατέρας των δύο παιδιών είπε ότι «εντόπισαν» τη Σάρλοτ πριν από ένα χρόνο και το αποκορύφωμα ήταν όταν την είδαν να τρώει ένα ασιατικό γκέκο.

Τώρα, η Σάρλοτ, αποτελεί απλώς ένα ακόμα μέλος της οικογένειας.


Με πληροφορίες από LB

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ