Η μαρίνα της Λεμεσού ανάμεσα στις 10 πιο Instagrammable μαρίνες του κόσμου

Στη λίστα βρίσκεται και μια ελληνική μαρίνα.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από FB / Limassol Marina

Η μαρίνα της Λεμεσού είναι η έκτη πιο διάσημη μαρίνα στο Instagram, σύμφωνα με την κατάταξη που συνέταξε η ιστοσελίδα Compare the Market.

Η μαρίνα της Λεμεσού καταλαμβάνει την 6η θέση ως η πιο διάσημη μαρίνα στο Instagram με 65.428 δημοσιεύσεις ενώ η μαρίνα του Miraggio στη Χαλκιδική βρίσκεται στην 9η θέση με 19.739 δημοσιεύσεις.

Την
πρώτη θέση παίρνει η Μαρίνα του Ντουμπάι. Γνωστό ως ένα γραφικό σημείο με ουρανοξύστες, γαλάζια νερά και υπέροχα εστιατόρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει πάνω από 3,9 εκατομμύρια δημοσιεύσεις στο Instagram.

10-pio-instagrammable-marines-ston-kosmo-2_city.png
Εικόνα: compare the market



Στη δεύτερη θέση είναι η Marina Del Rey
, μια παραθαλάσσια κοινότητα στο Λος Άντζελες με το λιμάνι να είναι το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι της Βόρειας Αμερικής. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία. Διάσημη για τα πολυτελή πάρτι και τη νυχτερινή ζωή, η γύρω περιοχή διαθέτει ένα μείγμα παρθένας φυσικής ομορφιάς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως μπουτίκ και κλαμπ υψηλών προδιαγραφών.

Ο Josh Daniels, επικεφαλής ταξιδιών στο comparethemarket.com, σχολιάζει: «Επί του παρόντος, οι αναζητήσεις για προορισμούς όπως το Ντουμπάι, η Κύπρος και η Ελλάδα βρίσκονται σε άνοδο, καθώς οι πιθανοί ταξιδιώτες αναζητούν τον επόμενο προορισμό τους ήδη από τον επόμενο μήνα».


Οι 10 πιο instagrammable μαρίνες του κόσμου:

10-pio-instagrammable-marines-ston-kosmo_city.png
Εικόνα: compare the market





Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ