Αναποφάσιστο ζευγάρι έπαιξε κορώνα ή γράμματα για το επίθετό τους και έγιναν Viral

Ήταν και οι δύο τα μόνα μέλη των οικογενειών τους που θα έδιναν τα επίθετά τους στις επόμενες γενιές.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Sons + Daughters Photography via businessinsider

Η Περλ και o Κόλιν γνωρίστηκαν όταν δούλευαν στη βιβλιοθήκη του κολεγίου τους. Οι δυο τους έκαναν τις βραδινές βάρδιες της Παρασκευής, που κανείς άλλος δεν ήθελε, και έτσι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ερωτευτούν.


Τον Νοέμβριο του 2021, ο Κόλιν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και παντρεύτηκαν στις 26 Μαρτίου του 2022.

Ένα από τα θέματα που απασχολούσε το ζευγάρι όμως, ήταν το ποιο επώνυμο θα κρατήσουν. Τόσο η Περλ Λι όσο και ο Κόλιν Χάνσεν είναι τα μόνα μέλη των οικογενειών τους που θα συνέχιζαν τα επίθετά τους στις επόμενες γενιές. Η Περλ μάλιστα, δεν ήταν και πολύ χαρούμενη με την ιδέα να αλλάξει επίθετο γιατί οι μαθητές της την γνώριζαν ως κα. Λι, μέχρι στιγμής.

Στην προσπάθειά τους να αποφασίσουν ποιο επώνυμο θα διαλέξουν, η Περλ άκουσε ένα επεισόδιο του podcast «Freakonomics» στο οποίο κάποιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι εύχονταν να είχαν γυρίσει ένα νόμισμα για να αποφασιστεί το επώνυμό τους όταν παντρεύτηκαν.

«Η ιδέα μου κόλλησε» παραδέχεται η Περλ. «Μου φάνηκε πολύ αστείο». Ενώ προσθέτει πως οι δυο τους παίζουν πολύ συχνά κορώνα ή γράμματα επειδή τους βοηθά να παίρνουν αποφάσεις.



Το αστείο έγινε… πραγματικότητα

Τελικά, αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παίξει «κορώνα ή γράμματα» για το επίθετο.

Κατά τη γαμήλια τελετή, λοιπόν, μετά τους όρκους ο άνδρας που τους πάντρεψε γύρισε το νόμισμα προκειμένου να αποφασιστεί το επώνυμο. Ο Κόλιν κέρδισε και έτσι το ζευγάρι έχει, πλέον, το επώνυμο Χάνσεν.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και σε βίντεο φίλης του ζευγαριού που έγινε viral στο TikTok.

Οι Χάνσεν δεν είχαν ιδέα ότι έγιναν viral μέχρι που οι φίλοι τους άρχισαν να τους στέλνουν μηνύματα ενώ βρίσκονταν στο μήνα του μέλιτος.

«Ήταν ειλικρινά τόσο ειρωνικό που ο λόγος για τον οποίο θα κερδίσαμε 15 λεπτά φήμης ήταν μια αναστροφή νομίσματος», είπε η Περλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ