Ο Έλον Μασκ έκανε (ακόμα) μια αινιγματική ανάρτηση

Στο tweet αντέδρασε και η μητέρα του, Μάγιε Μασκ, λέγοντάς του αυστηρά ότι «αυτό δεν είναι αστείο».

Article featured image
Article featured image


Σε μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, το οποίο εξαγόρασε πριν από λίγες μέρες, προχώρησε τα ξημερώματα ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ.

«Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα», έγραψε ο Μασκ προκαλώντας για ακόμη μία φόρα αναστάτωση στα social media. Η ανάρτηση αυτή του Μασκ έγινε viral, καθώς κατάφερε ήδη να συγκεντρώσει πάνω από 970.000 likes και περισσότερα από 108.000 retweets.



Στο tweet μάλιστα, αντέδρασε και η μητέρα του επιχειρηματία, Μάγιε Μασκ, λέγοντας αυστηρά: «Αυτό δεν είναι αστείο». Ο ίδιος απάντησε: «Συγγνώμη, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παραμείνω ζωντανός».



Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του από επιφανείς Ρώσους, λόγω της προσπάθειάς του να προσφέρει ίντερνετ στην Ουκρανία, «δείχνοντας» μάλιστα τον διευθυντή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ως έναν από εκείνους που τον απειλούν. Κάποιοι, λοιπόν, έσπευσαν να συνδέσουν το γεγονός αυτό με την ανάρτησή του. 

Ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, έστειλε ένα σημείωμα στα ρωσικά ΜΜΕ, το οποίο ανέγραφε ότι ο Μασκ είναι υπόλογος, καθώς αποφάσισε να εξοπλίσει φασίστες. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παράδοση του εξοπλισμού Starlink έγινε από το Πεντάγωνο...», ανέφερε το μήνυμα. «Και γι' αυτό, Έλον, θα λογοδοτήσεις σαν ενήλικας - όσο κι αν το παίζεις ανόητος».

«Από τη μαρτυρία του αιχμαλώτου αρχηγού του επιτελείου της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συνταγματάρχη Ντμίτρι Κορμιάνκοφ, προκύπτει ότι ο επίγειος συνδρομητικός εξοπλισμός της δορυφορικής εταιρείας Starlink του Έλον Μασκ παραδόθηκε στους μαχητές των ναζί, το τάγμα Aζόφ και τους Πεζοναύτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Μαριούπολη με στρατιωτικά ελικόπτερα», ανέφερε περαιτέρω το σημείωμα που κοινοποίησε ο Mασκ.



Ο Μασκ έγραψε στο Twitter δίπλα στη φωτογραφία: «Ο @Rogozin έστειλε αυτό στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης» και προσέθεσε στο tweet με την αγγλική μετάφραση: «Η λέξη 'ναζί' δεν σημαίνει αυτό που φαίνεται να νομίζει». Η κρυφή απειλή του Ρογκόζιν προς τον ίδιο σημειώθηκε μετά τη δήλωσή του ότι η Ρωσία μπορεί να εξαλείψει τα έθνη του ΝΑΤΟ σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος πλήρους κλίμακας. «Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα. Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί οι συνέπειες της ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση της Γης μας», δήλωσε ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας της Ρωσίας στο κανάλι του στο Telegram.

«Απελευθερώνουμε την Ουκρανία από την κατοχή του ΝΑΤΟ και απομακρύνουμε τον χειρότερο εχθρό από τα δυτικά μας σύνορα», πρόσθεσε. Ο Μασκ σχολίασε επίσης την κατάσταση «Προστατευόμενος» του λογαριασμού του Ντμίτρι Ρογκόζιν στο Twitter. «Σοβαρά, πόσο σκληρός είσαι πραγματικά αν δεν μπορείς να διαχειριστείς ούτε 280 χαρακτήρες κριτικής!;» είπε.



Με πληροφορίες από reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ