Εν μέσω πληθωρισμού ο Snoop Dogg έδωσε αύξηση στον επαγγελματία στρίφτη τσιγάρων του

Ο ράπερ αποκάλυψε το 2012 πως καπνίζει περίπου 80 τσιγάρα την ημέρα.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Tweed

Το γεμάτο πρόγραμμα του Snoop Dogg δεν του επιτρέπει να στρίβει ο ίδιος τα τσιγάρα του και έτσι η ανάγκη τον οδήγησε στην πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα αναλάμβανε αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Και επειδή ο πληθωρισμός δεν κάνει διακρίσεις, ο ράπερ χρειάστηκε να φροντίσει και για την οικονομική του αποκατάσταση.



Στο Twitter αναδημοσίευσε την ανάρτηση της σελίδας UberFacts, η οποία αναφέρει: «Ο Snoop Dogg προσέλαβε έναν εργαζόμενο πλήρης απασχόλησης, για να του στρίβει τα τσιγάρα, ο οποίος βγάζει περίπου 40.000-50.000 δολάρια τον χρόνο». Ο Αμερικανός σχολίασε: «Πληθωρισμός. Ο μισθός του αυξήθηκε».



Ο Calvin Broadus Jr, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του προσωπικού του «στρίφτη» το 2019, κατά τη διάρκεια του Howard Stern Show. Μάλιστα, τον είχε παραλληλίσει με τον τηλεοπτικό χαρακτήρα Lurch από το «The Addams Family», περιγράφοντας την ταχύτητά του ως «άψογη».

Όταν ο ράπερ ρωτήθηκε εάν η πρόσληψη έγινε από τον ίδιο απάντησε: «Αυτό είναι το επάγγελμά του. Στο βιογραφικό του αναγράφεται "Τι κάνω; Στρίβω τσιγάρα. Ε-Σ-Τ, επαγγελματίας στρίφτης τσιγάρων"», σημειώνοντας πως μεταξύ των προτερημάτων της δουλειάς είναι το δωρεάν χόρτο και τα ρούχα.

Ο Snoop, αποκάλυψε στο Reddit το 2012 ότι καπνίζει περίπου 80 τσιγάρα την ημέρα.


Με πληροφορίες από News247, DailyMail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ