Πλέον τα αγαπημένα μας κατοικίδια μπορούν να έχουν τον δικό τους τόπο ταφής

Σε έναν χώρο, λίγο έξω από τη Λευκωσία, λειτούργησε πρόσφατα το πρώτο (αδειοδοτημένο) κοιμητήριο για ζώα συντροφιάς.

Article featured image
Article featured image


Όσοι έχουν μεγαλώσει ή ζουν με κατοικίδια στο σπίτι, γνωρίζουν πολύ καλά πως η ανιδιοτελής αγάπη που σου προσφέρουν δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Για τους περισσότερους δε, είναι ισότιμα μέλη της οικογένειάς τους, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα κατοικίδια ζώα είναι τα βασικά μέλη μιας οικογένειας. Η απώλεια λοιπόν ενός αγαπημένου κατοικίδιου ζώου αποτελεί αναμφίβολα μία δύσκολη και ψυχοφθόρα κατάσταση, το ίδιο και η διαχείριση του πένθους. Μια διαδικασία που γινόταν ακόμη πιο δύσκολη μέχρι σήμερα, αφού στην Κύπρο δεν υπήρχε καμία υποδομή που να μπορεί να φροντίσει αυτές τις περιπτώσεις όπως πρέπει.


Το πρώτο και μοναδικό αδειοδοτημένο κοιμητήριο ζώων στην Κύπρο

Το Angels Pet Cemetery δημιουργήθηκε ακριβώς για να εξυπηρετήσει αυτή την ανάγκη: Να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες και υποδομές ώστε να μεταφερθεί το κατοικίδιο στην τελευταία του κατοικία με αξιοπρέπεια. Είναι το πρώτο και μοναδικό αδειοδοτημένο κοιμητήριο ζώων στην Κύπρο το οποίο στεγάζεται σε έναν ιδιωτικό χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων, στην περιοχή της Δευτεράς. Μια πρότυπη μονάδα ταφής ζώων συντροφιάς που διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς, τηρώντας όλες τις οδηγίες των κυπριακών υπηρεσιών και τους κανόνες υγιεινής.

Εκτός από τις υπηρεσίες ταφής που προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Angels Pet Cemeteryδιαθέτει επίσης υπηρεσία μεταφοράς του κατοικιδίου από τον χώρο του στις εγκαταστάσεις του κοιμητηρίου. Επιπλέον, σε περιπτώσεις που χρειάζεται ευθανασία, κατανοώντας τη συναισθηματική φόρτιση του ιδιοκτήτη και την αδυναμία να παραδώσει ο ίδιος το κατοικίδιό του στον κτηνίατρο, το Angels Pet Cemetery αναλαμβάνει τη μεταφορά του κατοικιδίου από τον χώρο του προς τον κτηνίατρο ώστε να γίνει η διαδικασία της ευθανασίας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, εάν το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες, να μεταφέρουν οι ίδιοι το κατοικίδιό τους στις εγκαταστάσεις του Angels Pet Cemetery, κατόπιν συνεννόησης, και να είναι παρόντες στη διαδικασία της ταφής. Για όσους ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν παραδοσιακή ταφή του κατοικίδιου τους, δίδεται και η επιλογή της αποτέφρωσης.

PHOTO_GR.png



Για πληροφορίες: 94040667

info@petcemetery.com.cy

Instagram: angelspetcemetery

www.petcemetery.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ