Εταιρεία πληρώνει για να απελευθερώσει 100 κατσαρίδες σε σπίτια στις ΗΠΑ

Ζητά επίσης άδεια για να κινηματογραφήσει.

Article featured image
Article featured image


Μια εταιρεία στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ προσφέρει σε ιδιοκτήτες ακινήτων 2.000 δολάρια για να απελευθερώσουν 100 κατσαρίδες στο σπίτι τους.

Η εταιρεία, «The Pest Informer», κάνει αυτή την προσφορά στους ιδιοκτήτες σπιτιών σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει «μια συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου παρασίτων» και να δει πόσο αποτελεσματική είναι.

Πέντε έως επτά ιδιοκτήτες νοικοκυριών θα επιλεγούν για τη μελέτη επιτρέποντας στην εταιρεία να «απελευθερώσει περίπου 100 αμερικανικές κατσαρίδες στο σπίτι σας και να μας δώσει την άδεια να κινηματογραφήσουμε και να δοκιμάσουμε μια συγκεκριμένη τεχνική αντιμετώπισης κατσαρίδων».

Στο τέλος της μελέτης, εάν η προσβολή από κατσαρίδες δεν έχει φύγει, η εταιρεία λέει ότι θα χρησιμοποιήσει «παραδοσιακές τεχνικές αντιμετώπισης κατσαρίδων χωρίς κόστος».Για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στη μελέτη, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών πρέπει να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις:

- Πρέπει να είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού ή να έχετε γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

- Πρέπει να είστε 21 ετών και άνω.

- Πρέπει να ζείτε στις ΗΠΑ.

- Δεν πρέπει να δοκιμάσετε πρόσθετες θεραπείες για κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της μελέτης.

- Η μελέτη θα διαρκέσει συνολικά 30 ημέρες και σύμφωνα με την εταιρεία, οι θεραπείες για κατσαρίδες που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείς για την οικογένεια και τα κατοικίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ