Γιατρός βγάζει κατσαρίδα από το αφτί γυναίκας και είναι ό,τι πιο ανατριχιαστικό είδαμε σήμερα

Η κατσαρίδα «εισέβαλε» στο αυτί της γυναίκας την ώρα που αυτή κοιμόταν.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη μερικών ανθρώπων και έζησε για να πει την ιστορία της!

Η Keenan Artelli ξύπνησε με έναν τρομερό πόνο στο αυτί της, για να μάθει λίγο αργότερα ότι αυτός προερχόταν από μια κατσαρίδα που «τρύπωσε» στο αυτί της.

Μετά από περίπου 30 με 45 λεπτά, που περιελάμβαναν αρκετές περιόδους εμετού, η γυναίκα πήγε η ίδια στο νοσοκομείο, ώστε να αφαιρέσουν από το αυτί της το έντομο. Ανέβασε μάλιστα, ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει τη στιγμή που μικροσκοπικές λαβίδες μπαίνουν στο αυτί της για να αφαιρέσουν την κατσαρίδα, η οποία είχε εισχωρήσει αρκετά βαθιά.

Το βίντεο που δημοσίευσε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έχει προβληθεί περισσότερες από 29 εκατομμύρια φορές με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν τον (δικαιολογημένο) «τρόμο» τους.

@keenanslife Wait for it! Super fun way to start your morning at 4am. This friend wanted to move in… #probablywonderinghowigothere #LaurelRoad4Nurses #ShowYourJO ♬ original sound - Keenan artelli


Ένα άτομο είπε: «Ζει στο κεφάλι σου χωρίς ενοίκιο».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα το είχα βγάλει με την ηλεκτρική σκούπα στο σπίτι μου πριν οδηγήσω στις Πρώτες Βοήθειες με αυτό μέσα! Ωχ, δεν μπορώ να φανταστώ».

Ένας τρίτος έγραψε: «Έσπασα τον αστράγαλό μου τρέχοντας στο φαρμακείο για να αγοράσω ωτοασπίδες».

Σε ένα επεξηγηματικό βίντεο, η Keenan είπε στους followers της: «Μπορούσα να αισθανθώ κάτι εκεί μέσα, οπότε προσπάθησα να το κάνω να βγει έξω, αλλά αυτό δεν λειτούργησε.

«Ο γιατρός είπε ότι οι κατσαρίδες δεν μπορούν να περπατήσουν προς τα πίσω, οπότε υποθέτω ότι θα συνέχιζε να πηγαίνει και να πηγαίνει μέχρι να φτάσει στον εγκέφαλό μου. Δεν ξέρω, αλλά με πόνεσε πολύ».


Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να «ρουφήξουν» τα πάντα από το αυτί της σε περίπτωση που η κατσαρίδα είχε γεννήσει αυγά μέσα στο αυτί της γυναίκας. Αυτό είναι από μόνο του σενάριο ταινίας τρόμου, θρίλερ και μυστηρίου!

ξξ.jpg



Η TikTokker είπε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου σοκαρίστηκε όταν μπήκε στις 4 το πρωί παραπονούμενη για πόνο στο αυτί.

«Μια από τις νοσοκόμες τράβηξε μια φωτογραφία του μικρού ποδιού (της κατσαρίδας) που κρεμόταν έξω από το αυτί μου και ο γιατρός τής είπε: «Μην της το δείξεις αυτό, γιατί θα κάνει ξανά εμετό».

«Ήταν πραγματικά τρελό. Όταν μου το έδειξαν στο τέλος, έμεινα έκπληκτη».



Με πληροφορίες από LADbible

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ