Το Netflix ψάχνει κόσμο για να λάβει μέρος στο πραγματικό Squid Game

Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος και να διεκδικήσετε το «μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ».

Article featured image
Article featured image


Το Netflix ετοιμάζει εκπομπή ριάλιτι εμπνευσμένη από το «Squid Game» και αναζητά 456 άτομα από όλο τον κόσμο για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, διεκδικώντας 4,56 εκατ. δολάρια.

Όπως διευκρινίζει ο επίσημος ιστότοπος του ριάλιτι, είτε βγείτε κερδισμένοι, είτε χαμένοι, όλοι οι παίκτες θα αποχωρήσουν σώοι και αβλαβείς, σε αντίθεση με το κορεάτικο δράμα, όπου οι διαγωνιζόμενοι λαμβάνουν μέρος σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Οι παίκτες του «Squid Game: The Challenge» θα αγωνίζονται σε μία σειρά από παιχνίδια εμπνευσμένα από τη σειρά.

Στο ριάλιτι 10 επεισοδίων μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε στον κόσμο, αρκεί να μιλά αγγλικά, να είναι 21 χρονών και άνω και να μπορεί να διαθέσει μέχρι και 4 εβδομάδες για τα γυρίσματα τα οποία αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023 και θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Το Squid Game ενθουσίασε το κοινό με τη μαγευτική ιστορία και τις εμβληματικές εικόνες του σκηνοθέτη Hwang. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή του καθώς μεταφέρουμε τον φανταστικό κόσμο της σειράς στην πραγματικότητα, σε έναν τεράστιο διαγωνισμό που αποτελεί και κοινωνικό πείραμα», δήλωσε ο Brandon Riegg, αντιπρόεδρος των εκπομπών χωρίς σενάριο και των ντοκιμαντέρ του Netflix. «Οι θαυμαστές της δραματικής σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα συναρπαστικό και απρόβλεπτο ταξίδι καθώς οι 456 διαγωνιζόμενοί μας θα λάβουν μέρος στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό που έγινε ποτέ, γεμάτο ένταση και ανατροπές, με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Squid Game» κατέχει το ρεκόρ ως η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών, με πάνω από 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολής τις πρώτες 28 ημέρες μετά την πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο του 2021.


Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ