Παντρεμένες γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια διαφορετική δημοσκόπηση

Οι ερευνητές προκειμένου να αντιληφθούν πώς συμβαίνει το περιστασιακό σεξ, ζήτησαν από 2.000 γυναίκες στο Η.B. να μοιραστούν τα επαγγέλματα των αντρών με τους οποίους επέλεξαν να κάνουν εξωσυζυγικό σεξ.

Article featured image
Article featured image


Ο ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών freebets.com ζήτησε από 2.000 γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο να μοιραστούν τα επαγγέλματα που είχαν οι άντρες με τους οποίους επέλεξαν να κάνουν εξωσυζυγικό σεξ, και τα αποτελέσματα αναδείχτηκαν στη βρετανική Mirror.

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε πως μια στις πέντε γυναίκες, δηλαδή το 20% των συμμετεχόντων, απάτησαν τον σύζυγό τους με έναν οικοδόμο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις είχε προσληφθεί από αυτόν.

Μετά τους οικοδόμους βρίσκονται οι ταχυδρόμοι με ποσοστό 12% και στην τρίτη θέση οι personal trainers και οι λογιστές με 11%.

Οι ερευνητές ήταν αποφασισμένοι να αντιληφθούν πώς συμβαίνει το περιστασιακό σεξ και αυτό που βρήκαν ήταν πως τα επαγγέλματα που επιτρέπουν στους άντρες να συναντούν τις γυναίκες στο σπίτι τους, αυξάνουν τις πιθανότητες να υπάρξει φλερτ.

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται με το ποσοστό του 10% οι αστυνομικοί και οι δάσκαλοι, τους οποίους ακολουθούν οι εργαζόμενοι σε καταστήματα με 9% και τα άτομα που παραδίδουν το γάλα σε σπίτια με 6%.

Οι τραπεζίτες ήρθαν από κοινού έβδομοι με τους ηθοποιούς με ποσοστό 3%, ενώ στην όγδοη θέση με 2% βρίσκονται οι πυροσβέστες.

Εκπρόσωπος της έρευνας, ο Tim Agnew δήλωσε: «Φαίνεται ότι οι οικοδόμοι, οι ταχυδρόμοι και οι personal trainers αξιοποιούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι θέσεις εργασίας τους. Έρχονται σε επαφή με πολλούς πελάτες σε καθημερινή βάση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ