Ελληνική εφημερίδα βρήκε τους αίτιους για τις πυρκαγιές στην Αττική

«Μας έκαψαν (οι) Σατανάδες!».

Article featured image
Article featured image


Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε σήμερα η ελλαδική εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», η οποία βρήκε τους υπαίτιους για τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν τεράστιες εκτάσεις της Αττικής τα προηγούμενα 24ωρα, αναλύοντας σε εκτενές ρεπορτάζ της πώς η εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος Iron Maiden συνδέεται με τις πυρκαγιές.


Σύμφωνα λοιπόν, με το (εμπεριστατωμένο) ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τις φωτιές δεν ευθύνονται άλλοι από τους Iron Maiden, το θρυλικό μέταλ συγκρότημα, που πραγματοποίησε τρεις μέρες νωρίτερα συναυλία – «σατανιστική τελετή» στο γήπεδο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, η εφημερίδα φροντίζει να μάς ενημερώσει για αυτήν την είδηση μέσω του εξωφύλλου της με τον άκρως ψύχραιμο τίτλο «Μας Έκαψαν Σατανάδες!».

eleftheri-ora-iron-maiden-satanistes-foties_city.jpg



Η εφημερίδα τονίζει, μεταξύ άλλων, πως κάθε φορά που κάνει εμφάνιση το μέταλ συγκρότημα στην Ελλάδα ακολουθεί και μια καταστροφική πυρκαγιά, όπως για παράδειγμα το 2018, όταν πραγματοποίησαν συναυλία στη Μαλακάσα, και τρεις μέρες αργότερα ξέσπασε η τεράστια πυρκαγιά στο Μάτι.

Στη «δαιμονική τελετή» -όπως την αποκαλούν- που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα, «συμμετείχαν - άθελά τους ως επί το πλείστον-» 50 χιλιάδες άνθρωποι διασκεδάζοντας «υπό τους ήχους του Μπαφομέτ» και γι’ αυτό «ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική γη».

«Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο ‘Θηρίο-666’», αναφέρεται σε άλλο σημείο με ξεκάθαρες αναφορές στο τραγούδι του συγκροτήματος «The number of the beast», ενώ η φωτογραφία που επέλεξαν για να πλαισιώσει το επικό εξώφυλλο, συνοδεύεται από τη λεζάντα «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού, πώς ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβητό».

Το ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας» απασχόλησε δεόντως και τους Twitterάδες, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία και από το πρωί κάνουν τις δικές τους τοποθετήσεις επί του θέματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ