Ο μικρός Κυριάκος χρειάζεται τη βοήθειά μας και μπορούμε όλοι να τον «αγκαλιάσουμε»

Πριν από έναν χρόνο χτύπησε την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του, αλλά φέτος ο καρκίνος τού χτύπησε ξανά την πόρτα.

Article featured image
Article featured image


Ο μικρός Κυριάκος από το Λιοπέτρι μάς έκανε όλους να χαρούμε πολύ όταν πέρυσι χτύπησε την καμπάνα του Παιδοογκολογικού. Εκείνα τα χτυπήματα είχαν σημάνει τότε το τέλος της δοκιμασίας, στην οποία τον είχε υποβάλει ο καρκίνος.



Φέτος, μόλις έναν χρόνο μετά, ο καρκίνος τού χτύπησε ξανά την πόρτα. Όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση που κυκλοφορεί στα ΜΚΔ, ο μικρός Κυριάκος, μαζί με τους γονείς του, θα πρέπει να μεταβούν εκ νέου στη Γερμανία για να ξεκινήσει ξανά εξειδικευμένες θεραπείες. Και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.


Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:


«Ο Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με έναν πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Μετά από έναν μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του.

Ο μικρός μας Κυριάκος με τη μεγάλη καρδιά, θα άφηνε πίσω του τα όσα μαρτυρικά έζησε σε νοσοκομεία της Κύπρου και της Γερμανίας και θα ξανακέρδιζε πίσω την παιδική του ηλικία με την επιστροφή του στο σχολείο, στους φίλους του και σε όλα όσα για ένα ολόκληρο χρόνο τού στέρησε ο καρκίνος.

Μα δεν ξέχασε ποτέ ότι ακόμα υπάρχουν άλλοι συνάνθρωποί του που εξακολουθούν να δίνουν σκληρές μάχες και η όμορφη του ψυχούλα ήθελε να τους αγκαλιάζει όλους για να απαλύνει τον πόνο τους. Το ίδιο έκανε και με τη δική μου μανούλα, που χωρίς να μας γνωρίζει από πριν, όταν έμαθε για τον δικό μας Γολγοθά, θέλησε να σηκώσει όσο βάρος μπορούσε με τα μικρά του χεράκια για να απαλύνει λίγο τον δικό μας. Έστειλε όλα τα φυλαχτά του στη μανούλα μου, τα οποία δεν αποχωριζόταν ποτέ, μέχρι και την τελευταία της πνοή. Της έστελνε ευχές, της έλεγε ότι την αγαπά και ότι προσεύχεται γι’ αυτήν. Μέσα στο σκοτάδι του πόνου και του μαρτυρίου, ο μικρός μας άγγελος, ο Κυριάκος, μάς έστελνε φως και δύναμη, πολλή δύναμη, για να γίνει λίγο ελαφρύτερος ο ασήκωτος σταυρός μας.

Μα έλα που η μάταιη τούτη ζωή δεν χαμπαριάζει από τίποτα, χτυπά αλύπητα χωρίς να υπολογίζει τον πόνο που θα προκαλέσει. Μόλις έναν χρόνο μετά που ο μικρός μας Κυριάκος ξαναπήρε τη ζωή του πίσω, ο καρκίνος τού χτύπησε ξανά τη πόρτα. Ο Κυριάκος, μαζί με τους γονείς του, θα πρέπει να μεταβούν εκ νέου στη Γερμανία για να ξεκινήσει ξανά εξειδικευμένες θεραπείες, αφήνοντας πίσω την αδερφούλα του, τους φίλους του, τα ξαδελφάκια του και όλη την υπόλοιπη οικογένειά του.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Κυριάκος δεν πρέπει να είναι μόνος του, αλλά όλοι μας να τον αγκαλιάσουμε σαν δικό μας παιδί, να προσευχηθούμε γι’ αυτόν και ο καθένας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί, για να διευκολυνθεί η μετάβαση της οικογένειας στη Γερμανία.

Ο Κυριάκος μας θα νικήσει και πάλι!

Τρόποι Εισφοράς


1) Γίνονται εισφορές στο One Way Coffee Shop στη Σωτήρα.

2) Οι Ακαδημίες του Αχυρώνα Λιοπετρίου πωλούν σούβλα και κλέφτικο 5 ευρώ τη μερίδα. Για παραγγελίες στα τηλέφωνα 99416148 και 99528362

3) Και τέλος γίνονται παραγγελίες για μπρελόκ, εικόνες, φλιτζάνια και καπελάκια, όλα στην τιμή των 5 ευρώ. Για παραγγελίες, στέλνετε προσωπικό μήνυμα στο inbox του Handmade Creations by niki.

4) Ελπίζω σύντομα να ανοιχτεί και κάποιος λογαριασμός
».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ