Άντρας ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα νεογέννητο γατάκι και έφυγε ανενόχλητος

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα.

Προσοχή: Εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν.

Article featured image
Article featured image



Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα, με ακόμα ένα να σημειώνεται και να καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία απίστευτης αγριότητας επίθεση ενός άνδρα σε ένα νεογέννητο γατάκι, το οποίο εμφανίζεται να ποδοπατά και να σκοτώνει, αποχωρώντας ανενόχλητος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, στο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, ο άνδρας αρχικά κοιτάζει γύρω του για να δει αν γίνεται αντιληπτός, πλησιάζει το νεογέννητο γατάκι και στη συνέχεια το πατά μέχρι που το σκοτώνει.

Αμέσως μετά έφυγε ανενόχλητος, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, όσοι είδαν τι συνέβη, είπαν ότι το γατάκι φαίνεται μετά από επίθεση να σέρνεται τραυματισμένο και ο άνδρας το πλησίασε ξανά για να το αποτελειώσει.

Άνθρωποι ενός καταστήματος της περιοχής είδαν το βίντεο και το έστειλαν σε φιλοζωική εταιρεία το οποίο προβάλλεται έτσι ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά να το πει στις Αρχές.


Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.



Ο δράστης, όπως διευκρίνισε η Εύη Καλαϊτζήδου από τη φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι», μιλώντας σε άλλο ελληνικό Μέσο, δεν έχει ταυτοποποιηθεί προς το παρόν, ενώ η οργάνωση σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Ερωτηθείσα αν τα περιστατικά κακοποίησης ζώων έχουν αυξηθεί, η κα Καλαϊτζήδου τόνισε ότι πάντα υπήρχαν αλλά έχει αυξηθεί η ορατότητά τους χάρη στο διαδίκτυο. Η ίδια σημείωσε ότι η σκληρότητα κατά των ζώων δεν είναι μια συμπεριφορά που εντοπίζεται αποκλειστικά στις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς πολλά περιστατικά κακοποίησης εντοπίζονται και από άτομα που βρίσκονται στην εφηβεία, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο περιστατικό κακοποίησης γάτου στην Κρήτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ