Πατέρας στο Πακιστάν έκαψε ζωντανό τον γιο του επειδή δεν είχε διαβάσει

Τον περιέλουσε με κηροζίνη και άναψε ένα σπίρτο για να τον τρομάξει, αλλά το παιδί άρπαξε φωτιά…

Article featured image
Article featured image


Ένας πατέρας στο Καράτσι του Πακιστάν περιέλουσε με κηροζίνη και πυρπόλησε τον 12χρονο γιο του επειδή δεν είχε διαβάσει τα μαθήματά του.

Ο 12χρονος Shaheer υπέκυψε στα τραύματά του τέσσερις μέρες αργότερα.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Orangi στο Καράτσι. Ο δράστης Nazeer Khan, αρχικά διέφυγε της σύλληψης αλλά στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση από τις αρχές μετά από καταγγελία της συζύγου του.

Σε δήλωσή του, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του ενώ η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η μητέρα του Shazia, είπα στις αρχές ότι ο Shaheer δεν είχε κάνει τα μαθήματά του και ο πατέρας του έγινε έξαλλος. Τον περιέλουσε με κηροζίνη και άναψε ένα σπίρτο για να τον τρομάξει αλλά το παιδί άρπαξε φωτιά. Η μητέρα του έσπευσε να βοηθήσει τον γιο της όταν άκουσε τη φασαρία.

Ο Nazir πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να σώσει τον γιο του, ρίχνοντας πάνω του ρούχα αλλά το παιδί ήδη είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά ο 12χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στις 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Shaheer ζήτησε από τον πατέρα του να παίξει με έναν χαρταετό και εκείνος τον ρώτησε εάν είχε διαβάσει. Ο 12χρονος δεν απάντησε και αυτό τον εξόργισε.

Στον δράστη απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ