Βίντεο αποκαλύπτει πώς η παρουσιάστρια του BBC κατέληξε να σηκώσει το μεσαίο της δάχτυλο στον αέρα

Τα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν.

Article featured image
Article featured image

Viral στο διαδίκτυο έγινε τις προηγούμενες ημέρες η άσεμνη χειρονομία που έκανε η παρουσιάστρια του BBC, Μαριάμ Μόσιρι στο ξεκίνημα ενός live δελτίου ειδήσεων του καναλιού, η οποία βρέθηκε εκτεθειμένη με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, πριν το καταλάβει και το κατεβάσει αμέσως για να ξεκινήσει την εκφώνηση!


Τώρα, η υπόθεση αυτή είχε συνέχεια, καθώς κυκλοφόρησε στα social media ένα νέο βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας, που δείχνει τι έκανε η Μόσιρι λίγα δευτερόλεπτα πριν καταλήξει... στην πιο άβολη, ίσως, στιγμή της τηλεοπτικής της καριέρας.


Το υλικό από την κάμερα του BBC δείχνει τη 46χρονη παρουσιάστρια να μετράει αντίστροφα από το δέκα με τα δάχτυλά της, καθώς η ομάδα υποστήριξης ετοιμαζόταν να την βγάλει στον αέρα. Η Μοσίρι κάνει διάφορους μορφασμούς, πριν καταλήξει... στο μοιραίο «ένα».


Η παρουσιάστρια ζήτησε από την πρώτη στιγμή συγγνώμη για την γκάφα της αυτή, λέγοντας πως επρόκειτο για ένα «inside joke» με τους συνεργάτες της που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες. Τώρα το βίντεο που κυκλοφόρησε επιβεβαιώνει την τοποθέτησή της.

@dailymail Replying to @AlexandraAlex The full clip of BBC presenter Maryam Moshiri giving a middle finger has just been released #fyp #maryammoshiri #bbc #presenter #controversial ♬ original sound - Daily Mail


«Αστειευόμουν λίγο με την ομάδα μου. Προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 ως το 0. Όταν φτάσαμε στο 1, ύψωσα για πλάκα το μεσαίο δάχτυλο και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα. Ήταν ένα εσωτερικό αστείο που έχουμε με την ομάδα και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα. Δεν "κορόιδευα" τους τηλεθεατές ή έστω κάποιο άτομο. Ήταν ένα ανόητο αστείο που προοριζόταν για τους φίλους μου».


Η Μόσιρι αρνήθηκε, στο μεταξύ, σήμερα ότι η ίδια ή το BBC δημοσίευσαν το νέο, εκτεταμένο βίντεο. «Κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι χαίρομαι που βγήκε το βίντεο αυτό, καθώς δείχνει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ αστειευόμουν λίγο με το συνεργείο κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ