Σεξομολογήσεις #644: «Θεωρούσα τον εαυτό μου σεξομανή και τώρα νιώθω πως δεν έχω όρεξη»

Είναι με το αγόρι της πέντε χρόνια και σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους είχαν πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα άλλαξαν, αφού, όπως εξομολογείται στην Tipster, έχει χάσει παντελώς την ερωτική της διάθεση.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Χαλόου! Είμαι με το αγόρι μου 5 χρόνια μαζί. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου σεξομανή. Μου αρέσει παρά πολύ το σεξ και αρέσει το ίδιο και στον φίλο μου. Του αρέσουν τα παιχνίδια, τα διάφορα περίεργα, όπως αρέσουν και σε μένα. Τα πρώτα χρόνια το κάναμε σχεδόν καθημερινά και το απολαμβάναμε. Το τελευταίο διάστημα, ενώ αυτός εξακολουθεί να θέλει να κάνουμε σεξ καθημερινά, εγώ, για κάποιο λόγο, δεν θέλω, δεν έχω όρεξη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δουλεύω πλέον, ενώ πριν δεν δούλευα. Βέβαια, είμαι σε δημόσια υπηρεσία και δεν μπορώ να πω ότι κουράζομαι ιδιαίτερα, αλλά νιώθω ότι έχει χαθεί ο ερωτισμός που υπήρχε στην αρχή. Όταν κάνουμε μια φορά σεξ κάθε τόσο, είναι πολύ ωραία. Υπάρχει ένταση, ερωτισμός, ενθουσιασμός, αλλά αυτό το διάστημα δεν έχω όρεξη. Για να καταλάβεις ούτε και μόνη μου θέλω πλέον να κάνω κάτι, ενώ στο παρελθόν ήθελα να αυνανίζομαι σχεδόν καθημερινά, ανεξαρτήτως αν είχα κάνει και σεξ.



Φίλη μου καλή, μα γιατί αγχώνεσαι; Δεν σου μίλησε ποτέ κανείς για τη φυσική φθορά, τον κορεσμό, ακόμα και τη βαρεμάρα; Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και το σεξ, έρχεται η ώρα που το βαριέσαι, που δεν έχεις διάθεση, που δεν θες όσο ήθελες πριν και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι παράγοντες σαφώς μπορεί να είναι πάρα πολλοί και συνδυαστικοί, σημασία έχει όμως ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: όσο μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, απομυθοποιούμε το σεξ και στο μυαλό και στο σώμα μας, τα οποία αμφότερα παύουν να το αναζητούν όπως παλαιότερα. Το γεγονός ότι μπορεί να περνάς σε μία άλλη φάση στη ζωή σου, που το σεξ μπήκε σε δεύτερη μοίρα, δεν είναι απαραίτητα κακό. Αντίθετα, θεωρώ πως όσο ωριμάζουμε κάνουμε σεξ για να το απολαμβάνουμε όποτε το θέλουμε και όχι γιατί πρέπει να κάνουμε σεξ. Το κάθε ζευγάρι, ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και είναι μέγα λάθος να βάζουμε αριθμούς και μέσους όρους στο πότε πρέπει να κάνουμε σεξ είτε με σύντροφο είτε μόνοι μας. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχει αυτό που μας ικανοποιεί και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Οπότε αγκάλιασε και αποδέξου τη νέα φάση της ζωής σου και αν γουστάρεις, εμπλούτισε την ερωτική σου ζωή ώστε να αναζωπυρώσεις την όρεξή σου και την απόλαυσή σου, σε συνεννόηση πάντα με τον σύντροφό σου. Πάντως να ξέρεις πως αυτά φεύγουν και έρχονται ανά περιόδους, οπότε μην απορήσεις εάν σε απρόσμενο χρόνο σε ξαναπιάσει το πάθος και θες σεξ καθημερινά!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ