Οι βρετανικές Αρχές «συνέλαβαν» έναν ασυνήθιστο «ύποπτο»

Πιστεύεται πως ο κύκνος ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση.

Article featured image
Article featured image


Ένας κύκνος που βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους του Πλίμουθ «συνελήφθη» και συνοδεύτηκε στον κτηνίατρο, καθήμενος στο πίσω μέρος ενός περιπολικού, σε μια σκηνή που θυμίζει τη βρετανική κωμωδία «Hot Fuzz».

Η αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης κλήθηκε στην περιοχή Mutley Plain το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το πουλί εθεάθη να τριγυρνάει από περαστικούς.



Οι αξιωματικοί είπαν ότι ο κύκνος είχε «απομακρυνθεί» από το λιμάνι του Πλύμουθ από έναν μεθυσμένο άνδρα. Το πουλί πιστεύεται ότι ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση και οι αστυνομικοί φοβήθηκαν ότι είχε τραυματιστεί.

Το περιστατικό έχει παρομοιαστεί με μια σκηνή από την ταινία του Έντγκαρ Ράιτ του 2007 «Hot Fuzz», όπου δύο αστυνομικοί στη Δυτική Χώρα τρομοκρατούνται από έναν ταραγμένο κύκνο.



Όταν έφτασε η αστυνομία, μέλη του κοινού είχαν τυλίξει μια κουβέρτα γύρω από το πτηνό, το έβαλαν στο πίσω μέρος του περιπολικού και οι Αρχές το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

Η αστυνομία έγραψε στο Twitter: «Ένας ασυνήθιστος κρατούμενος! Δεχτήκαμε αναφορά ενός κύκνου που απομακρύνθηκε από το λιμάνι από έναν μεθυσμένο άντρα πριν εμπλακεί σε σύγκρουση στο Mutley Plain. Μεταφέρθηκε στους κτηνιάτρους όπου το περιθάλπουν για να αποκατασταθεί η υγεία του».

Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος για τη μεταφορά του πουλιού είχε εγκαταλείψει την περιοχή πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.


Με πληροοφορίες από guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ