(Πολύ) άγριος καβγάς σε αεροπλάνο για μια θέση δίπλα στο παράθυρο

Οι 15 θερμόαιμοι επιβάτες που ενεπλάκησαν στον καβγά, οδηγήθηκαν εν τέλει εκτός αεροπλάνου. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Σκηνές απόλυτου χάους διαδραματίστηκαν σε πτήση εσωτερικού στη Βραζιλία όταν 15 περίπου «θερμόαιμες» επιβάτιδες πιάστηκαν στα χέρια, με το πλήρωμα του αεροπλάνου να προσπαθεί να τις χωρίσει.

Όπως κατέγραψε επιβάτης σε βίντεο, οι γυναίκες τσακώνονταν άγρια, με βρισιές, χαστούκια και μαλλιοτραβήγματα – μάλιστα κάποια στιγμή o καβγάς ξέφυγε τόσο πολύ που μια από τις γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτόν, βγήκε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της, αναγκαζόμενη να καλύψει το στήθος της με τα χέρια της.

Μέσα σε όλο αυτό χάος, ακούγεται και ένα μωρό να κλαίει.



Σύμφωνα με την Daily Μail, o καβγάς φέρεται να ξέσπασε μεταξύ δύο οικογενειών αφού μια μητέρα ρώτησε μία άλλη επιβάτη αν μπορούσε να αλλάξει θέσεις με το παιδί της, το οποίο έχει ειδικές ανάγκες. Η άλλη γυναίκα αρνήθηκε να αφήσει τη θέση της στο παράθυρο, η μητέρα νεύριασε και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο άγριος τσακωμός.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Gol Airlines από το Σαλβαδόρ στο Σαο Πάολο, την Πέμπτη.



Εν τέλει, το πλήρωμα κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση και οι 15 επιβάτες που συμμετείχαν στο συμβάν, οδηγήθηκαν εκτός αεροπλάνου, με την πτήση να αναχωρεί για τον προορισμό της με δύο ώρες καθυστέρηση.

Η Gol Airlines ανέφερε αργότερα σε δήλωσή της: «Η σκηνή στο βίντεο που κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων, έλαβε χώρα πριν η πτήση G3 1659 απογειωθεί αυτήν την Πέμπτη από το Σαλβαδόρ (SSA) προς το Congonhas (CGH), στο Σάο Πάολο.

Τα άτομα που ενεπλάκησαν στις σκηνές της επίθεσης, αποβιβάστηκαν και δεν συνέχισαν το ταξίδι τους.

Η εταιρεία καταδικάζει όλες τις πράξεις βίας και τονίζει ότι οι ενέργειες του πληρώματος έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, τη νούμερο ένα προτεραιότητα της Gol».



Με πληροφορίες από Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ