Τύπος διέδωσε τη φήμη ότι πέθανε και εμφανίστηκε στην κηδεία του

Μια κακόγουστη (για πολλούς) φάρσα αποφάσισε να οργανώσει ένας TikToker από το Βέλγιο.

Article featured image
Article featured image



Στο «στήσιμο» της κηδείας του προκειμένου, όπως είπε, να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του επειδή δεν νοιάζονταν για τον ίδιο προχώρησε ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο με τα σχετικά βίντεο που ανήρτησε στο TikTok να έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Για να κάνει, δε, πιο πιστευτό τον «θάνατό» του ο 45χρονος έπεισε τη σύζυγο και τα παιδιά του να τον βοηθήσουν. Η μια από τις κόρες του, μάλιστα, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut



Η «κηδεία» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιέβη με τους συγγενείς που συγκεντρώθηκαν να βλέπουν ξαφνικά τον 45χρονο να εμφανίζεται μπροστά τους αφού έφτασε με ελικόπτερο.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut



Αρκετοί ήταν αυτοί που έτρεξαν με δάκρυα στα μάτια για να τον αγκαλιάσουν, ωστόσο, όπως ανέφερε και ο ίδιος, η μισή οικογένειά του έλειπε. Βέβαια, τον πήραν στη συνέχεια τηλέφωνο για να απολογηθούν.

Τα βίντεο προκάλεσαν αντιδράσεις με αρκετούς να κατηγορούν τον Μπέρτεν για «κακό αστείο» και τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «έστησε» την κηδεία του γιατί «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι' αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».




Με πληροφορίες από protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ