Μια ξεχωριστή βραδιά στο θερινό σινεμά του Νicosia Mall

Με φίλους και συνεργάτες μοιράστηκε μια όμορφη βραδιά η Διεύθυνση του Nicosia Mall, με την προβολή της ταινίας «Mission Impossible-Dead Reckoning», στο Open air Cinema των Rio Premier Cinemas, powered by Cablenet.

Article featured image
Article featured image

Απολαμβάνοντας καλοκαιρινά ποτά για αρχή και παρακολουθώντας αργότερα την προβολή της ταινίας «Mission Impossible-Dead Reckoning», οι φίλοι και οι συνεργάτες του Nicosia Mall φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο Open Air Cinema στον χώρο του Plaza, που συνεχίζει να παραμένει ο πιο incredible προορισμός ψυχαγωγίας.


Powered by Cablenet, με Χορηγούς το Σχέδιο Καρτών Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου και την AEGEAN, με υποστηρικτές τις εταιρείες Leroy Merlin και Scaffolding Solutions και Χορηγό Επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο, το Open Air Cinema στον χώρο Plaza του Nicosia Mall, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2021 και αγκαλιάστηκε αμέσως από τους σινεφίλ με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

therinosimnesf.jpg

IMG_3716.JPGΤο πρόγραμμα του Open air Cinema στο Nicosia Mall περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, που θα απολαύσεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.


Εισιτήρια μπορείς να προμηθευτείς online στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.


Για το πρόγραμμα προβολών μπορείς να ενημερωθείς στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ