Ενεργοποιήθηκαν οι κάμερες στα φώτα του Fairways, στη Λεμεσό

Είναι η δεύτερη διασταύρωση στη Λεμεσό που ελέγχεται από κάμερες.

Article featured image
Article featured image


Σε λειτουργία τέθηκαν από σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουλίου, σταθερές κάμερες τροχαίας σε δεύτερη διασταύρωση στο οδικό δίκτυο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ με τις οδούς Δέσποινας και Nίκου Παττίχη και Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α΄.

Όπως υπενθυμίζει αστυνομική ανακοίνωση, στην επαρχία Λεμεσού έχουν τεθεί ήδη σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τη διασταύρωση της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ με την Αγίας Ζώνης.

Στην επαρχία Λευκωσίας, προστίθεται, βρίσκονται επίσης σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τη διασταύρωση Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα, τη διασταύρωση Γρίβα Διγενή με Δημοσθένη Σεβέρη, τη διασταύρωση Γρίβα Διγενή με Προδρόμου, τη διασταύρωση Λεμεσού με Αρμενίας και τέλος, τη διασταύρωση Στροβόλου με την οδό Μαχαιρά, στον Στρόβολο.

Ανά το παγκύπριο λειτουργούν καθημερινά 20 κινητές κάμερες του συστήματος φωτοεπισήμανσης, σημειώνει η Αστυνομία, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στόχος είναι η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, η αύξηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.
Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ