Όλα αυτά βρέθηκαν μέσα στο στομάχι ενός 40χρονου, μετά από εγχείρηση

Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες και μεταξύ άλλων του αφαιρέθηκαν ακουστικά, μενταγιόν, βίδες, παξιμάδια, κουμπιά και φερμουάρ.

Article featured image
Article featured image


Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν οι γιατροί νοσοκομείου στην Ινδία. Ένας 40χρονος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με έντονο στομαχόπονο. Μάλιστα, όπως είπε, είχε δύο χρόνια ενοχλήσεις στο στομάχι του.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις μπήκε στο χειρουργείο και τότε οι γιατροί έμειναν σοκαριασμένοι, καθώς μέσα στο στομάχι του υπήρχε κάθε λογής αντικείμενο. Ο υπέρηχος και η ακτινογραφία έδειξαν ότι οι πόνοι του οφείλονταν σε περίπου 60 μικρά αντικείμενα. Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες και μεταξύ άλλων του αφαιρέθηκαν ακουστικά, μενταγιόν, βίδες, παξιμάδια, κουμπιά και φερμουάρ.



«Κατά τη διεξαγωγή μιας ακτινογραφίας, βρήκαμε μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, ακουστικά και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο στομάχι», δήλωσε ο δρ. Αζμέρ Σάιν Κάλρα, διευθυντής του νοσοκομείου «Moga Medicity» στην Παντζάμπ της Ινδίας.

Οι γιατροί διέγνωσαν στον 40χρονο μια πάθηση ψυχικής υγείας όπου ο πάσχων «καταπίνει αναγκαστικά αντικείμενα που δεν είναι τροφή», σύμφωνα με την κλινική του Κλίβελαντ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την οικογένεια του 40χρονου, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ