Ποιο ήταν το τρολ που τρόλαρε τα βραβεία EMMY;

Μεταξύ των διάσημων ηθοποιών και άλλων A-listers που παρευρέθηκαν στα φετινά Emmy, κυκλοφορούσε και ένας ασυνήθιστος καλεσμένος.

Article featured image
Article featured image


Μεταξύ των συνηθισμένων διάσημων ηθοποιών και άλλων A-listers που παρευρέθηκαν στα φετινά Emmy, κυκλοφορούσε και ένας ασυνήθιστος καλεσμένος.



Σε αρκετές φωτογραφίες από την εκδήλωση της Δευτέρας το βράδυ, τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ φαίνονται να κοινωνικοποιούνται μεταξύ τους καθώς μια μυστηριώδης πράσινη φιγούρα κρύβεται στο βάθος φορώντας ένα έντονο πράσινο φόρεμα που ταίριαζε με το δέρμα της.



Ο καλικάντζαρος αυτός προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο, με πολλούς να προσπαθούν να καταλάβουν ποιος/α κρυβόταν πίσω από τη μεταμφίεση.



Όταν εμφανίστηκαν όμως οι Drag Queens του RuPaul’s Drag Race για να ποζάρουν σε μια ομαδική λήψη, όλα άρχισαν να βγάζουν νόημα.



Το τρολ ήταν, στην πραγματικότητα, η διαγωνιζόμενη του Drag Race, Princess Poppy, η οποία έγινε η δεύτερη Drag Queen που αποκλείστηκε από την περσινή σεζόν του ριάλιτι των ΗΠΑ.



Μιλώντας στους LA Times για την έμπνευση για την εμφάνισή της, η Princess Poppy εξήγησε: «Ήθελα να γίνω τρολ, να τρολάρω κυριολεκτικά και μεταφορικά τα Emmy. Νομίζω ότι είναι πιο όμορφο να εμφανίζεσαι έτσι παρά όπως θα αναμενόταν να εμφανιστείς σε μια επίδειξη βραβείων».

trol-trollare-ta-emmy-2_city.png
Το καστ και το συνεργείο του «Drag Race» στα παρασκήνια των Emmy μετά τη νίκη. Φωτογραφία: FRAZER HARRISON via GETTY IMAGES



«Ήθελα να πάρω ό,τι είναι αγενές και άσχημο σχετικά με τη συνηθισμένη εμφάνιση των βραβείων και να κάνω το εντελώς αντίθετο», εξήγησε.

trol-trollare-ta-emmy-kentriki_city.png
Φωτογραφία: Jay L. Clendenin / Los Angeles Times



Κατά τη διάρκεια της τελετής, το «Drag Race» κέρδισε το βραβείο του «Outstanding Reality Competition Program» για πέμπτη φορά, με τον RuPaul να χρησιμοποιεί τη στιγμή για να τονίσει τη σημασία της τέχνης του drag.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ