Αμείλικτοι παπαγάλοι βρίζουν ανελέητα και προκαλούν αναστάτωση σε ζωολογικό κήπο

Έχουν μάλιστα πιο χυδαίο λεξιλόγιο από μια ομάδα παπαγάλων του ίδιου πάρκου που είχαν απομονωθεί λόγω των βρισιών τους.

Article featured image
Article featured image


Μια ομάδα παπαγάλων σε έναν βρετανικό ζωολογικό κήπο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό και πλέον οι υπάλληλοι του πάρκου καλούνται να πάρουν πιο σκληρά μέτρα.

Το 2020, πέντε αφρικανικοί γκρίζοι παπαγάλοι στο Κέντρο Άγριας Ζωής του Lincolnshire έγιναν πρωτοσέλιδο για τις βρισιές που ξεστόμιζαν μπροστά σε ανυποψίαστους επισκέπτες. Αν και ορισμένοι επισκέπτες το βρήκαν διασκεδαστικό και ξεκαρδιστικό, το προσωπικό αποφάσισε να διαχωρίσει τα πουλιά από το κοπάδι για να γλιτώσει τα μικρά παιδιά από το να ακούσουν τις… βωμολοχίες

Τώρα, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, τρεις διαφορετικοί παπαγάλοι κρατούν ζωντανές τις μνήμες στον κήπο και συνεχίζουν τις βρισιές. Έτσι, οι αξιωματούχοι πρέπει να αλλάξουν και πάλι την στρατηγική τους, είπε ο Νίκολς, CEO του πάρκου, στο CNN .Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, ο οποίος έχει δουλέψει με παπαγάλους για 35 χρόνια, τα πρόσφατα δωρισμένα πουλιά, Eric, Captain και Sheila, έχουν ακόμη πιο χυδαίο λεξιλόγιο από τους αρχικούς παπαγάλους που βρίζουν, Billy, Eric, Tyson, Jade και Elsie, σύμφωνα με το BBC. .

Αυτή τη φορά, αντί να απομονώσει τα αφρικανικά γκρίζα πτηνά, ο ζωολογικός κήπος έβαλε και τα οκτώ πουλιά σε ένα κλουβί, με την ελπίδα ότι θα «φαγωθούν» μεταξύ τους και μετά από κάποιο διάστημα θα σταματήσουν να ανταλλάσσουν βρισιές », είπε ο Νίκολς.

«Έχουμε βάλει οκτώ πραγματικά, πολύ προσβλητικούς παπαγάλους με 92 που δεν βρίζουν», είπε στο CNN, σημειώνοντας ότι αν το σχέδιό τους πάει χαμένο, «θα μετατραπεί σε κάποιο πτηνοτροφείο ενηλίκων».


Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ