Επίσημο: Θα διεξαχθούν κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Το επιβεβαίωσε ο Κ. Μητσοτάκης στο Facebook.

Article featured image
Article featured image


Κανονικά
θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη ανάρτησή του κάθε Κυριακή στα social media, ανακοίνωσε πως οι συναυλίες των Coldplay, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Μάλιστα την ανακοίνωση του συνόδεψε με στοίχους από τραγούδι «Everything's Not Lost» του δημοφιλούς συγκροτήματος καθώς δεν έκρυψε πως είναι και ο ίδιος φαν τους.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν και οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά. «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν.

»Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους. Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!», κατέληξε.



Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ