Το ψήφισμα Καρυστιανού ζητά τα αυτονόητα για το έγκλημα των Τεμπών

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε σε αυτόν τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία CNN Gr


Σχεδόν 900.000 υπογραφές συγκέντρωσε το ψήφισμα με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού - η μητέρα της Μάρθης, της νεαρής φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών - ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.


Το ψήφισμα συγκεντρώνει και αυτό όλη την οργή του κόσμου σε μια χώρα που δεν αναζητούνται ευθύνες, που καλύπτονται λάθη, παραλείψεις και εγκληματικές πολιτικές ενώ το Κράτος Δικαίου διασύρεται και υποβαθμίζεται συνεχώς.

Το ψήφισμα που αφορά τα Τέμπη αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε κλοιό απεργιών και στάσεων εργασίας με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους πολίτες, τους φοιτητές, τους αγρότες να ζητούν απόδοση Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ